Н72 Новікова, Олена Володимирівна. Організація, технічне оснащення малих підприємств з виготовлення хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів [] : підручник / О. В. Новікова, В. О. Алексенко. - Харків : Світ Книг, 2018. - 195, [1] с. : іл., рис., табл. - Літ.: с. 195. - ISBN 978-966-2678-56-7 : 135.00 грн
Рубрики: Харчове обладнення--Хлібопекарське виробництво--Проектування--Навчальні видання Харчове обладнення--Кондитерське виробництво--Проектування--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): підприємства малої потужності -- технологічний цикл приготування хліба -- виробництво хлібобулочних виробів -- зберігання напівфабрикатів -- упаковка -- організація технологічного процесу -- організація робочих місць -- технологічне обладнання -- санітарно-гігієнічні вимоги -- безпека праці Анотація: Організація, технічне оснащення робіт з виготовлення хлібобулочних та борошняних кондитерських виробів на малих підприємствах. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Алексенко, Вікторія Олексіївна Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |