Б26 Блохин, В. В. Архитектура интерьера промышленных зданий [] / В. В. Блохин ; Центр. науч.-исслед. и проектно-эксперимент. ин-т пром. зданий и сооружений. - М. : Стройиздат, 1973. - 192 с. : ил., рис. - Библиогр.: с. 184-191. - 1.59 р.
Рубрики: Промислові будівлі--Інтер'єр--Архітектура, 20 ст.--Наукові видання Кл.слова (ненормовані): промышленные здания -- архитектура -- архитектура интерьера зданий -- архітектура інтер'єру будівель -- интерьер промышленных зданий -- інтер'єр промислових будівель -- входные помещения -- вхідні приміщення -- производственные помещения -- виробничі приміщення -- вспомогательные помещения -- допоміжні приміщення -- композиция интерьера -- композиція інтер'єру -- архитектурная форма -- архітектурна форма -- подвесные потолки -- підвісні стелі -- коммуникации в интерьере -- комунікації в нтер'єрі -- коммуникации промышленных зданий -- комунікації промислових будівель -- строительные конструкции зданий -- будівничі конструкції будівель -- интерьер и природа -- інтер'єр і природа -- стекло -- скло -- остекление стен -- засклення стін -- эркеры -- еркери -- внутренние дворики -- внутрішні дворики -- озеленение интерьера -- озеленення інтер'єру -- зимний сад -- зимовий сад -- внутреннее озеленение -- внутрішнє озеленення -- цвет в интерьере -- колір в інтер'єрі -- свет в интерьере -- світло в інтер'єрі Анотація: О проблеме формирования интерьера промышленного здания в условиях социально-экономического и научно-технического прогресса (20 ст.). Анализируется развитие архитектуры интерьеров в советском промышленном зодчестве. Раскрываются важнейшие принципы построения внутреннего пространства. С точки зрения организации интерьера оцениваются конструктивные системы материальной оболочки промышленных зданий. Рассматриваются основные средства гуманизации внутренней среды. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Центральный научно-исследовательский институт промышленных зданий и сооружений Примірників всього: 2 МИСТ (1), ФОНД (1) Свободны: МИСТ (1), ФОНД (1) |
Ф 55 Филонов, Александр Андреевич. Основы проектирования деревообрабатывающих производств [] : учеб. пособие для вузов / А. А. Филонов. - Воронеж : Изд-во ВГУ, 1988. - 296 с. : рис., табл. - Лит.: с. 290-291. - ISBN 5-7455-0056-5 : 0.75 р.
Рубрики: Деревообробні виробництва--Проектування--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): задачи проектирования -- задачі проектування -- проект промышленного предприятия -- проект промислового підприємства -- проектирование технологической части -- проектування технологічної частини -- деревообрабатывающий комплекс -- деревообробний комплекс -- энергетическая часть проекта -- енергетична частина проекту -- производственные здания -- виробничі приміщення -- типизация в строительстве -- типізація в будівництві -- унификация в строительстве -- уніфікація в будівництві -- комплекс вирощування деревини -- комплекс выращивания древесины -- сметное дело -- кошторисна справа Анотація: Приводятся перспективные технологические решения в лесопильном, фанерном, мебельном производствах, особенности проектирования комплексов по выращиванию деревьев, заготовке и переработке древесины. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 2 ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (1) |
М84 Мостова, Л. М. Організація обслуговування на підприємствах рестораннного господарства [] : навч. посібник / Л. М. Мостова, О. В. Новікова. - 2-е вид. - Київ : Ліра-К, 2016. - 386, [2] с. : рис., табл. - Л-ра: с. 366-367. - Дод.: с. 368-386. - ISBN 978-966-2609-12-7 : 160.00 грн
Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): ресторан -- бар -- кафе -- їдальня -- буфет -- ресторанні послуги -- готельні послуги -- виробничі приміщення -- торгові приміщення -- столовий посуд -- столова білизна -- меню -- карти напоїв -- банкетне обслуговування -- банкет-фуршет -- банкет-весілля -- кейтерингове обслуговування -- музичне обслуговування -- транспортне ресторанне обслуговування -- туристичне ресторанне обслуговування Анотація: Характеристика організації обслуговування в закладах ресторанного господарства різних типів. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Новікова, О. В. Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
В65 Войналович, Олександр Володимирович. Охорона праці у рибному господарстві [] : навч. підруч. / О. В. Войналович, Є. І. Марчишина ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ : Центр учбов. літ., 2017. - 628, [2] с. : рис., табл. - Скор.: с. 9-10. - Літ.: с. 597-598. - Предм. покажч.: с. 599-600. - Дод.: с. 601-628. - ISBN 978-611-01-0836-2 : 328.00 грн
Рубрики: Охорона праці--Навчальні видання для вищої школи Рибне господарство--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): управління охороною праці -- рибогосподарські підприємства -- соціальне страхування -- нещасні випадки -- професійні захворювання -- умови праці -- виробничі небезпеки -- виробничі приміщення -- електробезпека -- пожежна безпека -- долікарська допомога -- засоби індивідуального захисту -- виробничий травматизм -- технічні засоби безпеки -- атестація робочих місць Анотація: Організаційні засади та документальне забезпечення функціонування систем упавління охороною праці на рибогосподарських підприємствах. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Марчишина, Євгенія Іванівна; Національний університет біоресурсів і природокористування України Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
В65 Войналович, Олександр Володимирович. Охорона праці в галузі (харчові технології) [] : підручник / О. В. Войналович, Є. І. Марчишина ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ : Центр учб. літ., 2018. - 581, [3] с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 431. - Предм. покажч.: с. 432-433. - Дод.: с. 434-581. - ISBN 978-611-01-1228-4 : 410.00 грн
Рубрики: Рибні продукти--Переробка--Технологічні процеси--Навчальні видання для вищої школи Харчові технології--Охорона праці--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): переробка риби -- управління охороною праці -- водні біоресурси -- рибопереробні підприємства -- соціальне стахування -- аналіз умов праці -- вимоги техніки безпеки -- технологічні процеси переробки риби -- лабораторії рибопереробних підприємств -- виробничі приміщення -- електробезпека рибопереробних підприємств -- пожежна безпека рибопереробних підприємств -- долікарська допомога потерпілим -- нещасні випадки Анотація: Вимоги до забезпечення нормативних умов праці на підприємствах з переробки риби та інших водних біоресерсів, функціонування системи охорони праці. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Марчишина, Євгенія Іванівна; Національний університет біоресурсів і природокористування України Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Х 98 Хученройтер, Гюнтер. Проектирование и строительство предприятий пищевой промышленности [] / Г. Хученройтер ; пер. с нем. Ю. М. Кузьминой ; под ред. Н. Н. Кима . - Москва : Стройиздат, 1987. - 256 с. : рис., табл. - Лит.: с. 249-253. - 4.10 р. Переклад назви: Bauten der Lebensmittelindustrie Рубрики: Промислові підприємства--Промислові будівлі--Проектування--Практичні посібники Харчова промисловість--Промислові будівлі--Проектування--Практичні посібники Кл.слова (ненормовані): промышленные предприятия -- пищевая промышленность -- производственные помещения -- виробничі приміщення -- виды пищевых предприятий -- види харчових підприємств -- функциональные требования к пищевым предприятиям -- функціональні вимоги до харчових підприємств Анотація: Рассматриваются принципы размещения предприятий пищевой промышленности. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Кузьмина, Ю. М. \пер.\; Ким, Н. Н. \ред.\ Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |