Д71 Доцяк, Віра Сисоївна. Страви, закуски, напої, десерти барів і буфетів [] : підручник / В. С. Доцяк, Л. О. Стременко, І. В. Стременко. - К. : Вища шк., 1998. - 519 с. : рис., табл., фото. кол. - Дод.: с. 513-517. - ISBN 5-11-004724-3 : 21.00 грн
Рубрики: Громадське харчування--Організація--Навчальні видання Громадське харчування--Кулінарія--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): підприємства масового харчування -- організація обслуговуванння відвідувачів -- столовий посуд -- цінність продуктів харчування -- овочеві страви -- грибні страви -- рибні страви -- м'ясні страви -- молочні страви -- кулінарна обробка продуктів -- бульйони -- гарячі страви -- холодні закуски -- гарячі закуски -- десертні страви -- напої -- пунш -- крюшон Анотація: Характеристика основних типів підприємств масового харчування, класифікація барів і буфетів. Особливості приготування різноманітних страв та змішаних напоїв, зокрема забутих - класичних. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Стременко, Людмила Олександрівна; Стременко, Інна Володимирівна Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
М31 Масилюне, Нина Петровна. Латышская кухня [] / Н. Масилюне, А. Пасопа ; [пер. с лат. И. Фуксе ; худож. В. Насонов]. - Рига : Авотс, 1987. - 316 с. : фот. цв. - 1.60 р.
Рубрики: Кухня--Національні традиції--Латвія--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): латышские горячие блюда -- латиські гарячі страви -- латышские холодные блюда -- латиські холодні закуски -- латышские кондитерские изделия -- латиські кондитерські вироби -- кулинария -- кондитерские изделия -- кондитерські вироби -- холодные блюда -- горячие блюда -- гарячі страви -- холодні закуски Анотація: Рецепты горячих, холодных, сладких блюд и кондитерских изделий, характерных для латышской кухни. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Пасопа, Анита Яновна; Фуксе, И. \пер.\; Насонов, В. \худож.\ Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Г 93 Губа, Николай Иванович. Кулинария [] : справ. пособие / Н. И. Губа, Б. Г. Лазарев. - 2-е изд., стереотип. - Киев : Вища шк., Голов. изд-во, 1987. - 263 с. : рис. - Прил.: с. 261-262. - Лит.: с. 263. - 3.30 р.
Рубрики: Кулінарія--Рецепти--Довідкові видання Кл.слова (ненормовані): кулинария -- рецепты -- обработка продуктов -- обробка продуктів -- организация работы на кухне -- організація роботи на кухні -- супы -- супи -- соусы -- соуси -- блюда из круп -- страви із крупи -- овощные блюда -- овочеві страви -- грибные блюда -- грибні страви -- блюда из рыбы -- страви із риби -- блюда из мяса -- м'ясні страви -- блюда из яиц -- страви із яєць -- блюда из творога -- страви із сиру -- холодные блюда -- холодні страви -- горячие закуски -- гарячі страви -- изделия из теста -- вироби із тіста -- сладкие блюда -- солодкі страви -- напитки -- напої -- питание детей -- харчування дітей -- питание подростков -- харчування підлітків -- национальные блюда -- національні страви -- этикет за столом -- етикет за столом Анотація: Рассмотрены процессы первичной обработки продуктов, даны полезные советы по приготовлению блюд, в том числе блюд национальных кухонь. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Лазарев, Борис Георгиевич Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |