Брич, В. Я.
    Методологічні підходи до оцінки якості туристичних та готельно-ресторанних послуг [] / В. Я. Брич, В. І. Охота // Інвестиціі: практика та досвід. - 2018. - N 18. - С. 22-25. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Туристична індустрія--Послуги--Оцінка
   Ресторанно-готельний бізнес

Кл.слова (ненормовані):
туристичні послуги -- готельно-ресторанні послуги -- кількісні показники -- якісні показники -- стандарти -- система управління якістю

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Охота, В. І.

Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1)
Вільні: ПЧЗ (1)