К12 Кавецкий, Георгий Дмитриевич. Процессы и аппараты пищевых производств [] : учебник / Г. Д. Кавецкий, А. В. Королев. - Москва : Агропромиздат, 1991. - 432 с. : рис., табл. - ([Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений]). - Прил.: с. 422-426. - Лит.: с. 427-428. - ISBN 5-10-000868-7 : 1.70 р.
Рубрики: Харчові виробництва--Процеси--Апарати--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): осаждение -- осадження -- фильтрование -- фільтрування -- гравитационная очистка газов -- гравітаційне очищення газів -- псевдоосаждение -- псевдоосадження -- перемешивание -- змішування -- теплообменные процессы -- теплообмінні процеси -- абсорбция -- абсорбція -- экстракция -- екстракція -- адсорбция -- адсорбція -- сушка продуктов -- сушка продуктів -- кристаллизация -- кристалізація -- измельчение -- подрібнення -- прессование -- пресування Анотація: Сведения, принципы анализа, расчета и моделирования основных процессов пищевых производств. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Королев, Александр Валентинович Примірників всього: 3 ФОНД (2), ВВ (1) Свободны: ФОНД (2), ВВ (1) |