Ж 70 Жижина, Людмила Георгіївна. Устаткування ресторану, бару, буфету [] : [посібник для ПТНЗ] / Л. Г. Жижина. - Житомир : Полісся, 2007. - 128 с. : іл. - Бібліогр.: с. 123. - ISBN 978-966-655-261-0 : 12.00 грн
Рубрики: Громадське харчування--Устаткування--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): місцеві видання -- местные издания -- мікрохвильові печі -- микроволновые печи -- грилі -- грили -- пароконвекційні шафи -- пароконвекционные шкафы -- кавоварки -- кофеварки -- льодогенератори -- ледогенераторы -- торгові автомати -- торговые автоматы Анотація: Види машин, теплових та холодильних апаратів, які можуть бути використані у різних закладах ресторанного господарства з урахуванням регіонального компоненту. Утримувачі документа: ЖОУНБ Примірників всього: 1 КР (1) Свободны: КР (1) |
Р31 Ребронн, Эдмунд. Рыба домашнего копчения [] = Das Rauchern von Fischen / Э. Ребронн, Ф. Рутковски ; под ред. А. В. Гудовича ; пер. с нем. и с предисл. Ю. Н. Солдатенкова. - М. : Агропромиздат, 1989. - 128, [4] л. ил с. : рис., фото.цв. - ISBN 5-10-001268-4 : 0.60 р.
Рубрики: Рибні страви--Копченості--Практичні посібники Кл.слова (ненормовані): самодельные коптильни -- саморобні коптильні -- коптильные установки -- коптильні установки -- горячее копчение -- гаряче копчення -- холодное копчение -- холодне копчення -- горячевлажное копчение угрей -- гарячовологе копчення вугрів -- копчение лососевых рыб -- копчення лососевих риб -- рыба на гриле -- риба на грилі Анотація: Приводятся различные способы копчения пресноводной и морской рыбы в коптильных цехах и в домашних условиях. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Рутковски, Франц; Гудович, А. В. \ред.\; Солдатенков, Ю. Н. \пер.\ Примірників всього: 3 АБ (1), ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: АБ (1), ВВ (1), ФОНД (1) |