Д44 Дієтичне харчування [] : підручник / О. І. Черевко [та ін.] ; М-во освіти і науки України, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - 2-ге вид., стер. - Харків : ХДУХТ : Світ книг, 2019. - 359, [1] с. : рис., табл. - Літ.: с. 358-359. - ISBN 978-966-2678-42-0 : 198.00 грн
Рубрики: Раціональне харчування--Навчальні видання для вищої школи Дієти--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): дієтичне харчування -- базисні дієти -- номерна система дієт -- раціональне харчування -- харчування вагітних жінок -- кулінарна дієтична продукція -- дієтична продукція Анотація: Підходи до дієтичного харчування, базисні дієти, особливості дієтичного харчування при різних захворюваннях органів та систем, та технології. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Черевко, Олександр Іванович; Дуденко, Ніна Василівна; Павлоцька, Лариса Федорівна; Димитрієвич, Любов Радоївна; Скуріхіна, Людмила Андрониківна; Міністерство освіти і науки України; Харківський державний університет харчування та торгівлі Примірників всього: 2 ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (1) |