С40 Сирохман, Іван Васильович. Товарознавство цукру, меду, кондитерських виробів [] : підруч. / І. В. Сирохман, Т. М. Лозова ; М-во освіти і науки Украіни, Львів. комерц. акад. - 2-ге вид., переробл. і допов. - Київ : Центр учбов. л-ри, 2008. - 616 с. : рис., табл. - Літ.: с. 592-593. - Дод.: с. 594. - ISBN 978-966-364-694-7 : 100.00 грн, 119.00 грн, 60.00 грн
Рубрики: Цукор--Властивості--Товарознавство--Навчальні видання для вищої школи Харчові продукти--Товарознавство--Характеристики--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): крохмаль -- крохмалепродукти -- цукор -- підсолоджуючі речовини -- цукрозамінники -- мед натуральний -- мед штучний -- кондитерський ринок України -- кондитерська сировина -- мармелад -- пастила -- варення -- цукати -- карамель -- шоколад -- какао-порошок -- цукерки -- драже -- ірис -- жувальна гумка -- халва -- борошняні кондитерські вироби -- національні кондитерські вироби -- дієтичні кондитерські вироби -- якість Анотація: Споживчі властивості крохмалю, крохмалепродуктів, цукру, меду і кондитерських товарів, їх класифікація та товарознавча характеристика цих виробів. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Лозова, Тетяна Михайлівна; Міністерство освіти і науки УкраїниЛьвівська комерційна академія Примірників всього: 3 ВВ (2), ФОНД (1) Свободны: ВВ (2), ФОНД (1) |
С 40 Сирохман, Іван Васильович. Асортимент і якість кондитерських виробів [] : навч. посіб. / І. В. Сирохман, В. Т. Лебединець. - Київ : Центр учбов. л-ри, 2009. - 636 с. : рис., табл. - Літ.: с. 633. - ISBN 978-966-364-899-6 : 106.00 грн, 106.00 грн, 126.00 грн
Рубрики: Кондитерські вироби--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): мармеладно-пастильні вироби -- карамель -- шоколад і какао -- цукерки -- халва -- печиво -- крекери -- пряникові вироби -- вафлі -- торти і тістечка -- кекси -- рулети і бісквіти -- дієтичні кондитерські вироби -- національні кондитерські вироби -- якість кондитерських виробів Анотація: Товарознавча характеристика асортименту кондитерських виробів. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Лебединець, Віра Тарасівна Примірників всього: 3 ВВ (1), ФОНД (2) Свободны: ВВ (1), ФОНД (2) |
М64 Мірошниченко, Світлана Анатоліївна. Цукровий діабет. Правильне харчування перемагає хворобу [] / С. А. Мірошниченко ; [пер. з рос. І. Г. Данилюка]. - Донецьк : БАО, 2008. - 240 с. : іл. - Авт. зазн. на звороті тит. арк. - ISBN 978-966-338-811-3 : 16.40 грн
Рубрики: Цукровий діабет--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): гіпоглікемія -- гипогликемия -- інсулінотерапія -- инсулинотерапия -- дієтичне харчування -- диетическое питание -- дієтичні кондитерські вироби -- диетические кондитерские изделия -- дієтотерапія -- диетотерапия -- салати -- салаты -- перші страви -- первые блюда -- молочні страви -- молочные блюда -- овочеві страви -- овощные блюда -- м'ясні страви -- мясные блюда Анотація: Сучасні рекомендації з харчування хворих на цукровий діабет, а також унікальні кулінарні рецепти. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Данилюк, І. Г. \пер.\ Примірників всього: 1 ФОНД (1) Свободны: ФОНД (1) |