С 40 Сирохман, І. В. Якість і безпечність зерноборошняних продуктів [] : навч. посібник / І. В. Сирохман, Т. М. Лозова . - К. : Центр навч. л-ри, 2006. - 384 с. : табл. - Бібліогр.: с. 363-381. - ISBN 966-364-359-9 : 045.00 грн, 041.00 грн
Рубрики: Хлібопекарне виробництво--Якість продуктів--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): якість проодуктів харчування -- забруднення харчових продуктів -- безпечність споживання зернових продуктів -- шляхи підвищення якості зерна -- харчові добавки -- споживні властивості хлібобулочних виробів -- мікробіологічна безпека -- стабілізування якості хліба Анотація: Розглянуто вплив різних чинників на якість і безпечність зерна, борошна, крупів, хлібобулочних і макаронних виробів. Утримувачі документа: ЖОУНБ Дод.точки доступу: Лозова, Т.М. Примірників всього: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
Г 82 Грибан, Григорій Петрович. Проблеми екології у фізичному вихованні [] / Г. П. Грибан. - Житомир : Рута, 2008. - 182 с. : табл. - Л-ра: с. 161-181. - ISBN 978-966-8162-21-3 : 040.00 грн
Рубрики: Фізичне виховання в вищих навчальних закладах--Екологічна освіта Студенти--Фізичне виховання--Екологія--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): екологічна освіта -- экологическое образование -- екологічне виховання -- экологическое воспитание -- екологічна свідомість -- экологическое сознание -- екологічна культура -- экологическая культура -- харчування студентів -- питание студентов -- забруднення харчових продуктів -- загрязнение продуктов питания -- біогенне забруднення -- биогенное загрязнение -- радіаційне забруднення -- радиационное загрязнение -- местные издания -- місцеві видання Анотація: Концептуальні та практичні аспекти екологічної освіти і виховання студентської молоді під час занять з фізичного виховання; джерела забруднення навколишнього середовища, харчових продуктів та продовольчої сировини нітратами, пестицидами, радіонуклідами тощо та їх вплив на стан здоров'я людини. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 3 КР (1), ФОНД (2) Свободны: КР (1), ФОНД (2) |
Г 12 Габович, Рафаил Давидович. Гигиенические основы охраны продуктов питания от вредных химических веществ [] / Р. Д. Габович, Л. С. Припутина. - Киев : Здоров'я, 1987. - 248 с. - Лит.: с. 239-245. - Предм. указ.: с. 246. - Рубрики: Харчові продукти--Безпека--Нормативно-виробничі видання Харчові продукти--Гігієнічна оцінка--Нормативно-виробничі видання Кл.слова (ненормовані): продукты питания -- гигиена питания -- гігієна харчування -- пищевые добавки -- харчові добавки -- химия и продукты питания -- хімія і харчові продукти -- вредные химические вещества -- шкідливі хімічні речовини -- загрязнение продуктов питания -- забруднення харчових продуктів Анотація: Изложены гигиенические принципы нормирования химических примесей в пищевых продуктах. Дод.точки доступу: Припутина, Лидия Степановна Свободных экз. нет |
А35 Азбука харчування. Профілактичне харчування [] : [довідник / Г. І. Столмакова та ін.] ; за ред.: Г. І. Столмакової, І. О. Мартинюка. - Львів : Світ, 1993. - 199 с. : табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Дод.: с. 177-195. - Літ.: с. 196-197. - ISBN 5-7773-0070-7 : 50.000 крб
Рубрики: Харчування--Профілактика--Довідкові видання Кл.слова (ненормовані): забруднення харчових продуктів -- забруднення хімічними речовинами -- забруднення важкими металами -- забруднення пестицидами -- забруднення нітратами -- лікувально-профілактичне харчування -- захисна роль їжі -- харчування при ризику захворювань -- харчові інфекції -- харчові отруєння Анотація: Наведено рекомендації з профілактики захворювань, що виникають внаслідок вживання харчових продуктів, забруднених шкідливими речовинами. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Столмакова, Ганна Іванівна; Мартинюк, Іван Онуфрієвич; Штабський, Борис Михайлович; Ладанівський, Роман Іванович; Столмакова, Ганна Іванівна \ред.\; Мартинюк, Іван Онуфрієвич \ред.\ Примірників всього: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |