С40 Сирохман, Іван Васильович. Товарознавство цукру, меду, кондитерських виробів [] : підруч. / І. В. Сирохман, Т. М. Лозова ; М-во освіти і науки Украіни, Львів. комерц. акад. - 2-ге вид., переробл. і допов. - Київ : Центр учбов. л-ри, 2008. - 616 с. : рис., табл. - Літ.: с. 592-593. - Дод.: с. 594. - ISBN 978-966-364-694-7 : 100.00 грн, 119.00 грн, 60.00 грн
Рубрики: Цукор--Властивості--Товарознавство--Навчальні видання для вищої школи Харчові продукти--Товарознавство--Характеристики--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): крохмаль -- крохмалепродукти -- цукор -- підсолоджуючі речовини -- цукрозамінники -- мед натуральний -- мед штучний -- кондитерський ринок України -- кондитерська сировина -- мармелад -- пастила -- варення -- цукати -- карамель -- шоколад -- какао-порошок -- цукерки -- драже -- ірис -- жувальна гумка -- халва -- борошняні кондитерські вироби -- національні кондитерські вироби -- дієтичні кондитерські вироби -- якість Анотація: Споживчі властивості крохмалю, крохмалепродуктів, цукру, меду і кондитерських товарів, їх класифікація та товарознавча характеристика цих виробів. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Лозова, Тетяна Михайлівна; Міністерство освіти і науки УкраїниЛьвівська комерційна академія Примірників всього: 3 ВВ (2), ФОНД (1) Свободны: ВВ (2), ФОНД (1) |
С 40 Сирохман, Іван Васильович. Асортимент і якість кондитерських виробів [] : навч. посіб. / І. В. Сирохман, В. Т. Лебединець. - Київ : Центр учбов. л-ри, 2009. - 636 с. : рис., табл. - Літ.: с. 633. - ISBN 978-966-364-899-6 : 106.00 грн, 106.00 грн, 126.00 грн
Рубрики: Кондитерські вироби--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): мармеладно-пастильні вироби -- карамель -- шоколад і какао -- цукерки -- халва -- печиво -- крекери -- пряникові вироби -- вафлі -- торти і тістечка -- кекси -- рулети і бісквіти -- дієтичні кондитерські вироби -- національні кондитерські вироби -- якість кондитерських виробів Анотація: Товарознавча характеристика асортименту кондитерських виробів. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Лебединець, Віра Тарасівна Примірників всього: 3 ВВ (1), ФОНД (2) Свободны: ВВ (1), ФОНД (2) |
Н57 Неумывакин, Иван Павлович. Энциклопедия растительных масел [] : красота и здоровье / И. П. Неумывакин. - М. ; СПб. : Диля, 2011. - 270, [2] с. : ил. - ISBN 978-5-4236-0041-9 : 162.00 грн
Рубрики: Фітотерапія--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): жирные масла -- жирні олії -- применение жирных масел -- застосування жирних олій -- растительные масла -- рослинні олії -- авокадо масло -- авокадо олія -- арахисовое масло -- арахісова олія -- ванили масло -- ванілі олія -- горчичное масло -- гірчична олія -- жожоба масло -- жожоба олія -- зародышей пшеницы масло -- зародків пшениці олія -- касторовое масло -- касторова олія -- какао-масло -- календулы масло -- ногіток олія -- кедровое масло -- кедрова олія -- кокосовое масло -- кокосова олія -- кофе масло -- кави олія -- кукурузное масло -- кукурудзяна олія -- кунжутное масло -- кунжутна олія -- льняное масло -- лляна олія -- миндальное масло -- мигдальна олія -- облепиховое масло -- обліпихова олія -- оливковое масло -- оливкова олія -- пальмовое масло -- пальмова олія -- рыжиковое масло -- рижія олія -- хлопковое масло -- бабовняна олія -- черники масло -- чорниці олія -- шиповника масло -- шипшини олія -- Аюрведа -- применение растительных масел -- застосування рослинних олій -- эфирные масла -- ефірні олії -- кулинария -- кулінарія -- медицина -- косметология -- косметологія -- рецепты применения растительных масел -- рецепти застосування рослинних олій Анотація: Сведения о наиболее важных видах растительных масел, находящих применение в кулинарии, медицине и косметологии. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Ч-44 Чепурной, Иван Петрович. Товароведение и экспертиза кондитерских товаров [] : учебник / И. П. Чепурной. - 3-е изд. - М. : "Дашков и К°", 2007. - 414, [2] с. : табл. - Лит.: с. 409. - ISBN 5-91131-351-0 : 67.00 грн
Рубрики: Товарознавство--Кондитерські вироби--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): крахмал -- крахмалопродукты -- крохмалопродукти -- сахар -- цукор -- интенсивные подсластители -- інтенсивні підсолоджувачі -- мед -- искусственный мед -- штучний мед -- классификация кондитерских изделий -- класифікація кондитерських виробів -- жиросодержащие кондитерские изделия -- жировмісні кондитерські вироби -- какао-продукт -- фруктово-ягодные кондитерские изделия -- фруктово-ягідні кондитерські вироби -- сахаристые кондитерские изделия -- цукрові кондитерські вироби -- мучные кондитерские изделия -- борошняні кондитерські вироби -- восточные сладости -- східні солодощі Анотація: Характеристика и особенности классификации кондитерских товаров, описываются факторы, формирующие и сохраняющие их качество. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
С40 Сирохман, Іван Васильович. Товарознавство пакувальних матеріалів і тари [] : підручник / І. В. Сирохман, В. М. Завгородня, В. Т. Лебединець. - К. : Знання, 2014. - 543 с. : рис., табл. - Літ.: с. 541. - ISBN 978-617-07-0174-9 : 152.00 грн
Рубрики: Товарознавство--Матеріали--Тара--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): розвиток упаковки -- развитие упаковки -- стандартизація тари -- стандартизация тары -- уніфікація тари -- унификация тары -- папір -- бумага -- картон -- ринок упаковки -- рынок упаковки -- дерев'яна тара -- деревянная тара -- металлическая тара -- скляна тара -- стеклянная тара -- полімерна тара -- полимерная тара -- біорозкладні пакувальні матеріали -- биоразлагаемые упаковочные материалы -- їстівні плівки -- съедобные пленки -- етикетки -- этикетки -- утилізація тари -- утилизация тары -- пакувальні матеріали -- упаковочные материалы -- упаковки для напоїв -- упаковки для напитков -- пакування для кави -- упаковки для кофе -- пакування какао-продуктів -- упаковки какао-продуктов -- пакування чаю -- упаковки чая -- пакування молока -- упаковки молока -- пакування м'яса -- упаковки мяса -- ковбасні оболонки -- колбасные оболочки -- пакування риби -- упаковки рыбы -- пакування замороженої продукції -- упаковки замороженной продукции -- упаковки для соусів -- упаковки для соусов -- упаковка фаст-фудів -- упаковка фаст-фудов -- упаковка дріжджів -- упаковка дрожжей -- вакуумные упаковки -- вакуумні упаковки Анотація: Наводиться товарознавча характеристика основних і допоміжних пакувальних матеріалів. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Завгородня, Валентина Михайлівна; Лебединець, Віра Тарасівна Примірників всього: 1 ФОНД (1) Свободны: ФОНД (1) |
Р65 Ройтер, Исаак Менашевич. Сырье хлебопекарного производства [] : справ. пособие / И. М. Ройтер. - Киев : Техніка, 1972. - 208 с. : рис., табл. - Лит.: с. 189. - 0.74 р.
Рубрики: Харчове виробництво--Сировина--Довідкові видання Кл.слова (ненормовані): мука -- борошно -- сахар -- цукор -- мед -- крахмал -- патока -- молочные продукты -- молочні продукти -- яйцепродукты -- яйцепродукти -- жиры -- жири -- какао-бобы -- какао-боби -- какао-порошок -- кофе -- кава -- плодово-ягодное сырье -- плодово-ягідна сировина -- орехи -- горіхи -- масличные семена -- олійне насіння -- пряности -- пряності -- желирующие вещества -- желюючі речовини -- разрыхлители теста -- розпушувачі тіста Анотація: Изложены данные о сырье, применяемом в хлебопекарном производстве для выработки хлебобулочных, сухарных, бараночных и мучных кондитерских изделий. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
> Шифр: nati/2018/1 Журнал 2018р. N 1 Лаврич, Ю. Н. Особенности научного обеспечения создания перспективных образцов радиоэлектронной аппаратуры / Ю. Н. Лаврич. - С.15-25. - Библиогр. в конце ст. Березовский, Ю. В. Технічні рішення процесу тіпання луб'яної сировини / Ю. В. Березовский. - С.26-39. - Библиогр. в конце ст. : рис. Радзієвська, І. Г. Технологія двостадійного фракціонування пальмової олії для виробництва замінників какао-масла / І. Г. Радзієвська, О. П. МельникО. О. Галенко. - С.40-49. - Библиогр. в конце ст. : рис. Хіміч, О. М. Основи створення розподіленої інформаційної технології підтримки науково-організаційної діяльності НАН Укораїни / О. М. Хіміч [та ін.]. - С.53-66. - Библиогр. в конце ст. : рис. Інші автори: Івлічев В. П., Мальчевський І. А., Беспалов С. А. Головинський, А. Л. Суперкомп'ютер як платформа для інноваційного розвитку / А. Л. Головинський, А. Л. МаленкоО. ю. Роганова. - С.67-79. - Библиогр. в конце ст. : рис. Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1) Вільні: ВВ (1) |
Радзієвська, І. Г. Технологія двостадійного фракціонування пальмової олії для виробництва замінників какао-масла [] / І. Г. Радзієвська, О. П. Мельник, О. О. Галенко> // Наука та інновації = Science and Innovation. - 2018. - N 1. - С. 40-49 : рис. - Библиогр. в конце ст. . - ISSN 1815-2066 Рубрики: Субтропічні культури--Олії--Виробництво Кл.слова (ненормовані): пальмова олія -- фракціонування олії -- швидкість охолодження олії -- рослинні жири Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Мельник, О. П.; Галенко, О.О. Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1) Вільні: ВВ (1) |
Г37 Герасимова, Ирина Васильевна. Сырье и материалы кондитерского производства [] : учебник для сред. проф.-техн. училищ / И. В. Герасимова. - Москва : Пищевая пром-сть, 1977. - 145 с. : рис., табл. - (Для кадров массовых профессий). - Лит.: с. 144. - 0.24 р.
Рубрики: Кондитерські вироби--Сировина--Властивості--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): кондитерское производство -- кондитерське виробництво -- химический состав сырья -- хімічний склад сировини -- мука пшеничная -- мука пшенича -- какао бобы -- какао боби -- молоко -- жиры -- жири -- крахмал -- крохмаль Анотація: [Охарактеризованы все виды сырья и материалов, применяемых в кондитерском производстве] Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
К59 Кокашинский, Георгий Романович. Производство шоколадных изделий [] : учеб. пособие / Г. Р. Кокашинский. - 2-е изд., перераб. и доп. - Москва : Пищевая пром-сть, 1973. - 304 с. : рис., табл. - 0.59 р.
Рубрики: Цукерки--Виготовлення--Технологія--Навчальні видання Шоколад--Цукерки--Технологія--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): шоколадные изделия -- шоколадні вироби -- шоколадные массы -- шоколадні маси -- формование шоколадных изделий -- формування шоколадних виробів -- пористый шоколад -- пористий шоколад -- какао порошок Анотація: [Приведены основное сырье и вспомогательные материалы, используемые при производстве шоколадных изделий, и технологические схемы их производства.] Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 3 ВВ (1), ФОНД (2) Свободны: ВВ (1), ФОНД (2) |
Л 86 Лурье, Иосиф Саулович. Технология кондитерского производства [] : учебник / И. С. Лурье. - Москва : Агропромиздат, 1992. - 399 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для учащихся техникумов). - Лит.: с. 396. - ISBN 5-10-001443-1 : 5.00 крб
Рубрики: Кондитерське виробництво--Технологія--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): кондитерское производство -- кондитерське виробництво -- кондитерська сировина -- кондитерское сырье -- кондитерские материалы -- кондитерські матеріали -- карамель -- конфеты -- цукерки -- производство ириса -- виробництво ірису -- шоколад -- какао-порошок -- мармеладные изделия -- мармеладні вироби -- пастила -- драже -- халва -- расчет кондитерских рецептур -- розрахунок кондитерських рецептур Анотація: Изложены состав сырья и материалов, описано производство основных кондитерских изделий, приведены расчет рецептур и учет сырья. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
С40 Сирохман, Иван Васильевич. Ассортимент кондитерских изделий [] : справочник / И. В. Сирохман, И. М. Задорожный. - Киев : Тэхника, 1992. - 207 с. : табл. - ISBN 5-335-00376-6 : 30.00 крб
Рубрики: Кондитерські вироби--Властивості--Характеристики--Довідкові видання Кл.слова (ненормовані): кондитерские изделия -- пастила -- шоколад -- сладкие плитки -- солодкі плитки -- какао-порошок -- какао-напитки -- какао-напої -- карамель -- конфеты -- цукерки -- потребительские свойства -- споживчі властивості -- мучные кондитерские изделия -- борошняні кондитерські вироби -- печенье -- печиво -- крекеры -- крекери -- галеты -- галети -- вафли -- вафля -- пирожные -- тістечка -- торты -- торти Анотація: Приведены потребительские свойства основных групп кондитерских изделий, их классификация и структура ассортимента. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Задорожный, Иван Михайлович Примірників всього: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
Л 13 Лавров, Юрий Александрович. Напитки здоровья [] / Ю. А. Лавров. - Киев : Тэхника, 1989. - 144 с. : рис., фот. цв. - Лит.: с. 142-143. - ISBN 5-335-00344-3 : 3.90 р.
Рубрики: Безалкогольні напої--Рецептура--Практичні посібники Кл.слова (ненормовані): безалкогольные напитки -- история -- свойства -- чай -- кофе -- кава -- какао -- квас -- минеральные воды -- мінеральні води -- кисломолочные напитки -- кисломолочні напої -- плодово-ягодные соки -- плодово-ягідні соки -- овощные соки -- овочеві соки -- безалкогольные газированные напитки -- безалкогольні газовані напої -- смешанные безалкогольные напитки -- змішані безалкогольні напої -- напитки из дикорастущих растений -- напої із дикорослих рослин Анотація: Книга о природе, происхождении, свойствах различных безалкогольных напитков, рецепты для их приготовления. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 3 ВВ (1), ФОНД (2) Свободны: ВВ (1), ФОНД (2) |
> Шифр: prto/2020/3 Журнал 2020р. N 3 Комарніцька, Т. Інноваційні технології : використання на уроках теоретичного навчання / Т. Комарніцька. - С.8-19. - Бібліогр. в кінці ст. Власенко, О. Зміни в пізнавальній діяльності : про переваги інноваційних технологій навчання / О. Власенко. - С.20-23 Гладун, Г. Мотивація до навчання : інновації на допомогу здобувачам освіти й педагогам / Г. Гладун. - С.24-29. - Бібліогр. в кінці ст. Фандєєв, М. Первинні засоби пожежогасіння : кейс-метод під час викладання предмета "Охорона праці" / М. Фандєєв. - С.30-39 Комарніцька, Т. Чаю, кави чи какао? : урок теоретичного навчання із застосуванням інноваційних технологій навчання / Т. Комарніцька. - С.40-59 Бобир, Л. Description of a ship : урок-гра із засвоєння нових знань / Л. Бобир. - С.60-69 Марусенко, Н. Пушно-хутряні товари : інноваційний урок виробничого навчання / Н. Марусенко. - С.70-77 Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1) Вільні: ПЧЗ (1) |
Комарніцька, Т. Чаю, кави чи какао? [] : урок теоретичного навчання із застосуванням інноваційних технологій навчання / Т. Комарніцька> // Профтехосвіта : всеукр. газ. для вчителів. - 2020. - N 3. - С. 40-59 Рубрики: Кухарі--Професійна освіта Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1) Вільні: ПЧЗ (1) |
Шоколад - история изобретения. У світі цікавого []> // Винахідник і раціоналізатор. - 2007. - N 7. - С. 32-34 : фот. Рубрики: Шоколад--Історія--Америка Кл.слова (ненормовані): какао-бобы -- какао-боби -- рецепты приготовления какао -- рецепти приготування какао -- культура употребления шоколада -- культура споживання шоколода Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Кортес, Ернан (мандрівник ; 1485 - 1547) \про нього\ Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1) Вільні: ВВ (1) |
В23 Ваше здоровье! Энциклопедия напитков [] / [сост. В. Н. Иванчук ; ред. Т. А. Бебякова ; худож. В. В. Ситенько]. - Киев : Орион, 1994. - 364 с. : цв. ил., рис., табл. - ISBN 5-7707-6108-3 : 53000.00 крб Рубрики: Алкогольні напої--Домашнє приготування--Рецептура--Популярні видання Безалкогольні напої--Домашнє приготування--Рецептура--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): напои -- подача напитков -- подача напоїв -- заменители сахара -- замінники цукру -- настойки -- настоянки -- виски -- віски -- джин -- коньяк -- домашнее вино -- домашнє вино -- купажные вина -- купажні вина -- вермут -- наливки -- ликёры -- лікери -- коктейли -- физы -- фізи -- коктейли десертные (коблеры) -- коктейлі десертні (коблери) -- коктейли слоистые -- коктейлі шаруваті -- флипы -- фліпи -- боуль (крюшон) -- пунши -- горячие алкогольные напитки -- гарячі алкогольні напої -- домашние шампанские вина -- домашні шампанські вина -- пиво -- квас -- горячие безалкогольные напитки -- гарячі безалкогольні напої -- безалкогольные коктейли -- безалкогольні коктейлі -- десерты -- эг-ног -- ег-ног -- фраппе -- джулеп -- морс -- щербет -- мед -- сиропы -- сиропи -- молочные напитки -- молочні напої -- кисели -- чай -- кофе -- кава -- холодные кофейные напитки -- холодні кавові напої -- какао -- фруктовые соки -- фруктові соки -- газированные соки -- газовані соки -- овощные соки -- овочеві соки Анотація: Собраны и описаны старинные и современные рецепты приготовления в домашних условиях различных безалкогольных и алкогольных напитков. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Иванчук, В. Н. \сост.\; Бебякова, Т. А. \ред.\; Ситенько, В. В. \худож.\ Примірників всього: 3 ВВ (2), ФОНД (1) Свободны: ВВ (2), ФОНД (1) |
М69 Михайловська, Маргарита Валентинівна. Сад на підвіконні [] / М. В. Михайловська, С. М. Приходько. - 2-ге вид., допов. і переробл. - Київ : Урожай, 1990. - 318 с. : іл., фот. кольор. - Бібліогр.: с. 312-314. - Алф. покажч. укр. назв. родів рослин: с. 315-316. - Алф. покажч. лат. назв. родів рослин: с. 316. - ISBN 5-337-00487-5 : 1.30 р Рубрики: Кімнатні рослини--Плодові кісточкові --Практичні посібники Кімнатні рослини--Плодові цитрусові--Практичні посібники Кл.слова (ненормовані): кімнатні плодові рослини -- вирощування апельсину -- вирощування лимону -- вирощування ананасу -- повстяна вишня -- кофейне дерево -- какао -- вирощування мушмули -- вирощування хурми -- вирощування банану -- вирощування пряновкусових культур -- вирощування цибулевих культур -- лікувальні властивості кімнатних рослин -- розміщення рослин -- захист кімнатних рослин Анотація: Способи розмноження і вирощування в квартирах цитрусових культур, деяких сортів яблуні та інших культур. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Приходько, Світлана Миколаївна Примірників всього: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |