Марова, С. Ф. Некоторые аспекты управления качеством пищевых продуктов [Текст] / С. Ф. Марова, Дмитриева И. И. Папа-> // Економіка та держава : Міжнародний науково- практичний журнал. - 2007. - N 6. - С. 71-73. - Библиогр. в конце ст. Рубрики: Державне управління Кл.слова (ненормовані): продовольственная безопасность Украины -- экологически чистые продукты питания -- качество пищевых продуктов Утримувачі документа: ЖОУНБ Дод.точки доступу: Папа-, Є примірники у відділах: всього 1 : ФП (1) Вільні: ФП (1) |
І-21 Іванова, Олена Василівна. Санітарія та гігієна закладів ресторанного господарства [] : підручник для студ. вищ. навч. закл. / О. В. Іванова, Т. В. Капліна. - Суми : Унів. кн., 2010. - 400 с. - Скор.: с. 382. - Термін. слов.: с. 383-388. - Дод.: с. 389-395. - Л-ра: с. 396-398. - ISBN 978-966-680-482-5 : 87.00 грн, 84.00 грн, 120.00 грн
Рубрики: Санітарія--Гігієна--Навчальні видання для вищої школи Ресторанна справа Кл.слова (ненормовані): санітарно-епідеміологічна служба -- санитарно-эпидемиологическая служба -- гігієна повітря -- гигиена воздуха -- гігієна води -- гигиена воды -- гігієна грунту -- гигиена почвы -- гігієна опалення -- гигиена отопления -- гігієна вентиляції -- гигиена вентиляции -- гігієна території ресторану -- гигиена територии ресторана -- санітарний режим -- санитарный режим -- дезинфікуючі засоби -- дезинфицирующие средства -- санітарні вимоги -- санитарные требования -- санітарна документація -- санитарная документация -- якість харчових продуктів -- качество пищевых продуктов -- санітарно-гігієнічна оцінка продуктів -- санитарно-гигиеническая оценка продуктов -- гігієна дитячого харчування -- гигиена детского питания -- гігієна профілактичного харчування -- гигиена профилактического питания -- пищевые отравления -- харчові отруєння -- кишкові інфекції -- кишечные инфекции Анотація: Організація раціонального санітарного режиму та технологічного процесу виробництва кулінарної продукції в закладах ресторанного господарства. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Капліна, Т. В. Примірників всього: 3 ВСМЛ (1), ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВСМЛ (1), ВВ (1), ФОНД (1) |
П 12 Павлоцкая, Лариса Федоровна. Пищевая, биологическая ценность и безопасность сырья и продуктов его переработки [] : учебник / Л. Ф. Павлоцкая, Н. В. Дуденко, В. В. Евлаш. - К. : ИНКОС, 2007. - 287 с. : рис., табл. - Прил.: с.245. - ISBN 966-8347-53-6 : 42.00 грн
Рубрики: Харчові продукти--Якість та безпека--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): нормы потребления пищевых веществ -- норми споживання харчових речовин -- белки -- білки -- липиды -- ліпіди -- углеводы -- вуглеводи -- витамины -- вітаміни -- минеральные вещества -- мінеральні речовини -- пищевое сырье -- харчова сировина -- безопасность сырья -- безпека сировини -- переработка сырья -- переробка сировини -- химический состав пищевого сырья -- хімічний склад харчової сировини -- переработка пищевого сырья -- переробка харчової сировини -- качество пищевых продуктов -- якість харчових продуктів -- органолептика -- органолептіка -- физиологические потребности в пище -- фізіологічні потреби в їжі Анотація: Биологическая роль и нормы потребления основных пищевых веществ. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Дуденко, Н. В.; Евлаш, В. В. Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
З-19 Законодавство України про захист прав споживачів [] : зб. офіц. текстів законів станом на 27 лют. 2013 р. / [упоряд. Руснак Ю. І.]. - К. : Центр учбов. л-ри, 2013. - 329, [1] с. - Бібліогр. в кінці ст. - ISBN 978-617-673-046-0 : 49.00 грн
Рубрики: Права споживачів--Захист--Україна--Керівні й законодавчі матеріали Кл.слова (ненормовані): захист прав споживачів -- защита прав потребителей -- безпечність харчових продуктів -- безопасность пищевых продуктов -- якість харчових продуктів -- качество пищевых продуктов -- загальна безпечність нехарчової продукції -- общая безопасность непищевой продукции -- державний ринкоаий нагляд -- государственный рыночный надзор -- контроль нехарчової продукції -- контроль непищевой продукции -- неякісна та небезпечна продукція -- некачественная и опасная продукция -- відповідальність за шкоду -- ответственность за ущерб -- дефект в продукції -- дефект в продукции -- захист прав покупців сільгоспмашин -- защита прав покупателей сельхозмашин -- генетично модифіковані організми -- генетически модифицированные организмы -- вживання тютюнових виробів -- употребление табачных изделий -- вирощування риби -- выращивание рыбы -- харчова продукція з риби -- пищевая продукция из рыбы -- водні живі ресурси -- водные живые ресурсы -- реклама -- фінансові послуги -- финансовые услуги -- державне регулювання ринків фінансових послуг -- государственное регулирование рынков финансовых услуг -- розгляд цивільних справ -- рассмотрение гражданских дел Анотація: Статті законодавства України про захист прав споживачів, що регулюють відносини між споживачами товарів, робіт і послуг та виробниками і продавцями товарів, виконавцями робіт і надавачами послуг різних форм власності, встановлюють права споживачів, а також визначають механізм їх захисту та основи реалізації державної політики у сфері захисту прав споживачів. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Руснак, Юрій Іванович \упоряд.\ Примірників всього: 1 ЧЗ (1) Свободны: ЧЗ (1) |
І-21 Іванова, Олена Василівна. Санітарія та гігієна закладів ресторанного господарства [] : підручник для студ. вищ. навч. закл. / О. В. Іванова, Т. В. Капліна. - Суми : Унів. кн., 2012. - 398, [1] с. : табл. - Скор.: с. 382. - Термін. слов.: с. 383-388. - Дод.: с. 389-395. - Л-ра: с. 396-398. - ISBN 978-966-680-482-5 : 85.00 грн
Рубрики: Санітарія--Гігієна--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): санітарно-епідеміологічна служба -- санитарно-эпидемиологическая служба -- гігієна повітря -- гигиена воздуха -- гігієна води -- гигиена воды -- гігієна грунту -- гигиена почвы -- гігієна опалення -- гигиена отопления -- гігієна вентиляції -- гигиена вентиляции -- гігієна території ресторану -- гигиена територии ресторана -- санітарний режим -- санитарный режим -- дезинфікуючі засоби -- дезинфицирующие средства -- санітарні вимоги -- санитарные требования -- санітарна документація -- санитарная документация -- якість харчових продуктів -- качество пищевых продуктов -- санітарно-гігієнічна оцінка продуктів -- санитарно-гигиеническая оценка продуктов -- гігієна дитячого харчування -- гигиена детского питания -- гігієна профілактичного харчування -- гигиена профилактического питания -- пищевые отравления -- харчові отруєння -- кишкові інфекції -- кишечные инфекции Анотація: Організація раціонального санітарного режиму та технологічного процесу виробництва кулінарної продукції в закладах ресторанного господарства. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Капліна, Т. В. Примірників всього: 1 ФОНД (1) Свободны: ФОНД (1) |
П78 Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] : в 2 ч. : зб. наук. праць / М-во освіти і науки, молоді та спорту України, Харків. держ. ун-т харчування та торг. - Х. : Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, 2013. Вип. 1 (17), ч. 1 / [редкол.: О. І. Черевко (відп. ред.) та ін.]. - 2013. - 349, [1] с. : рис., табл. - Л-ра в кінці ст. - Алф. покажч.: с. 344-345. - 35.00 грн
Рубрики: Установи громадського харчування--Наукові видання Кл.слова (ненормовані): продукти харчування -- продукты питания -- обладнання харчових виробництв -- обладнання харчових виробництв -- харчові продукти -- пищевые продукты -- якість харчових продуктів -- качество пищевых продуктов -- якість продуктів харчування -- качество продуктов питания -- учреждения общественного питания Анотація: Збірник містить статті з прогресивних технологій продуктів харчування, удосконалення процесів та аппаратів харчових виробництв. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Черевко, О. І. \ред.\; Михайлов, В. М. \ред.\; Головко, М. П. \ред.\; Гринченко, О. О. \ред.\; Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України; Харківський державний університет харчування та торгівлі Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
П78 Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] : в 2 ч. : зб. наук. праць / М-во освіти і науки України, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, 2013. Вип. 1 (17), ч. 2 / [редкол.: О. І. Черевко (відп. ред.) та ін.]. - 2013. - 234, [1] с. : рис., табл. - Л-ра в кінці ст. - Алф. покажч.: с. 231. - 35.00 грн
Рубрики: Установи громадського харчування--Наукові видання Кл.слова (ненормовані): продукти харчування -- продукты питания -- нові технології -- новые технологии -- напої для спортсменів -- напитки для спортсменов -- харчові добавки -- пищевые добавки -- харчові виробництва -- пищевые производства -- апарати харчових виробництв -- аппараты пищевых производств -- харчові продукти -- пищевые продукты -- якість харчових продуктів -- качество пищевых продуктов -- дослідження якості продуктів -- исследования качества продуктов -- товарознавство непродовольчих товарів -- товароведение непродовольственных товаров -- експертиза непродовольчих товарів -- экспертиза непродовольственных товаров -- інформаційні технології -- информационные технологии Анотація: Збірник містить статті з прогресивних технологій продуктів харчування, удосконалення процесів та апаратів харчових виробництв. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Черевко, О. І. \ред.\; Михайлов, В. М. \ред.\; Головко, М. П. \ред.\; Гринченко, О. О. \ред.\; Міністерство освіти і науки України; Харківський державний університет харчування та торгівлі Примірників всього: 1 ФОНД (1) Свободны: ФОНД (1) |