Д 58 Довідник з виробництва свинини [] / В. І. Герасимов [та ін.] ; за ред. В. П. Рибалка, В. І. Герасимова, М. В. Чорного. - Х. : Еспада, 2001. - 336 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 332-335. - ISBN 966-7870-05-7 : 025.20 грн
Рубрики: Сільське господарство--Тваринництво--Свинарство--Технологія виробництва свинини Україна Кл.слова (ненормовані): Якість свинини -- Качество свинины -- Розведення свиней -- Утримання свиней -- Механізація свинарства -- Автоматизація свинарства -- Свинарські приміщення -- Охорона праці -- Переробка свинини Анотація: Сучасний стан та напрямки відродження галузі свинарства у племінних і товарних господарствах різних категорій та форм власності в Україні. Охорона праці, ветеринарне забезпечення галузі та технологія переробки свинини. Утримувачі документа: ЖОУНБ Дод.точки доступу: Герасимов, В.І.; Рибалко, В.П.; Чорний, М.В.; Коваленко, В.Ф.; Ногаєвич, В.М.; Походня, Г.С.; Пронь, О.В.; Шкурін, Г.Т.; Рибалко, В.П. \ред.\; Герасимов, В.І. \ред.\; Чорний М.В. \ред.\ Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
С74 Справочник по качеству продуктов животноводства [] / [А. Т. Мисик и др.] ; сост.: А. Т. Мысик, С. М. Белова. - М. : Агропромиздат, 1986. - 239 с. : рис., табл. - Предм. указ.: с. 233-237. - 0.75 р.
Рубрики: Тваринництво--Продукція тваринництва--Довідкові видання Кл.слова (ненормовані): харчова цінність продуктів тваринництва -- пищевая ценность продуктов животноводства -- біологічна цінність продуктів тваринництва -- биологическая ценность продуктов животноводства -- енергетична цінність продуктів тваринництва -- энергетическая ценность продуктов животноводства -- якість молока -- качество молока -- якість яловичини -- качество говядины -- якість свинини -- качество свинины -- якість баранини -- качество баранины -- якість продуктів птахівництва -- качество продуктов птицеводства -- оцінка якості продуктів тваринництва -- оценка качества продуктов животноводства Анотація: Оценка пищевой, биологической, энергетической ценности продуктов животноводства, требования стандартов к их качеству. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Мисик, Андрей Тимофеевич; Белова, Светлана Марковна; Фомичев, Юрий Павлович; Олконен, А. Г.; Мысик, А. Т. \сост.\; Белова, С. М. \сост.\ Примірників всього: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
У49 Улучшение качества и сокращение потерь продукции животноводства [] : сб. науч. трудов / под ред. Л. К. Эрнста. - Москва : Агропромиздат, 1988. - 237 с. : рис., табл. - ISBN 5-10-000311-1 : 1.50 р.
Рубрики: Сільськогосподарська продукція--Тваринництво--Наукові видання Кл.слова (ненормовані): тваринницька продукція -- животноводческая продукция -- якість яєць -- качество яиц -- якість м'яса птиці -- качество мяса птицы -- якість свинини -- качество свинины -- якість яловичини -- качество говядины -- якість свинини -- качество свинины -- якість кормів -- качество кормов -- якість молока -- качество молока -- якість хутряної сировини -- качество мехового сырья -- втрати продукції тваринництва -- потери продукции животноводства Анотація: Вопросы улучшения качества продукции животноводства в сфере сельскохозяйственного производства и в перерабатывающей промышленности. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Эрнст, Л. К. \ред.\ Примірників всього: 3 ВВ (2), ФОНД (1) Свободны: ВВ (2), ФОНД (1) |