Д 66 Домашнее консервирование [] : мини-энциклопедия / [ред. С. Раделов]. - Санкт-Петербург : СЗКЭО "Кристалл", 2011. - 95, [1] с. : фото.цв., табл. - ISBN 978-5-9603-0189-3 : 43.00 грн
Рубрики: Консервування--Фрукти--Овочі--Довідкові видання Кл.слова (ненормовані): сахарный сироп -- цукровий сироп -- консервирование фруктов -- консервування фруктів -- ягодный сироп -- ягідний сироп -- консервирование томатов -- консервування томатів -- овощные консервы -- овочеві консерви -- мясные консервы -- м'ясні консерви -- рыбные консервы -- рибні консерви -- куриные консервы -- курячі консерви -- квашаные заготовки -- квашені заготовки -- маринованые заготовки -- мариновані заготовки -- джемы -- желе Анотація: Девяносто самых популярных рецептов приготовления домашних консервов. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Раделов, С. \ред.\ Примірників всього: 2 ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (1) |