П 37 Плахотін, В. Я. Теоретичні основи технологій харчових виробництв [] : підручник / В. Я. Плахотін, І. С. Тюрікова, Г. П. Хомич ; Полтав. у-нт споживчоїї кооп. України. - К. : Центр навч. л-ри, 2006. - 640 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 623-626. - Предм. покажч.: с. 616-622. - Глосарій: с. 609-615. - ISBN 966-364-175-4 : 035.20 грн
Рубрики: Харчові виробництва--Технологія--Навчальні видання для вищої школи Харчові продукти--Характеристики--Обробка--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): кість харчових продуктів -- процеси харчових технологій -- безпека харчових продуктів -- якість харчових продуктів -- стандартизація харчових продуктів -- сертифікація харчових продуктів -- біохімія харчових виробництв -- мікробіологія харчових виробництв -- зберігання харчових продуктів -- консервування харчових продуктів Анотація: Особливості харчових продуктів як об'єктів виробництва, класифікація технологічних процесів та виробництв, методи обробки сировини та їх вплив на хімічний склад готової продукції. Утримувачі документа: ЖОУНБ Дод.точки доступу: Тюрікова, І.С.; Хомич, Г.П.; Полтав. у-нт споживчоїї кооп. України Примірників всього: 2 ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (1) |
Т38 Технічна мікробіологія [] : підручник для студ. вищ. навч. закл. / В. О. Коваленко [та ін.]. - Х. : Світ Книг, 2013. - 678, [2] с. : табл., рис. - Дод.: с. 671-676. - Л-ра: с. 677-678. - ISBN 978-966-2678-11-6 : 165.00 грн
Рубрики: Мікробіологія--Використання--Навчальні видання для вищої школи Мікробіологічна промисловість--Процеси--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): морфологія мікроорганізмів -- морфология микроорганизмов -- систематика -- фізіологія мікроорганізмів -- физиология микроорганизмов -- консервування харчових продуктів -- консервирование пищевых продуктов -- біохімічні процеси -- биохимические процессы -- екологія мікроорганізмів -- экология микроорганизмов -- патогенні мікроорганізми -- патогенные микроорганизмы -- харчові захворювання -- пищевые заболевания -- мікрофлора харчових продуктів -- микрофлора пищевых продуктов -- промислове використання мікроорганізмів -- промышленное использование микроорганизмов -- мікробіологічні виробництва -- микробиологические производства Анотація: Морфологія, фізіологія, генетика, екологія та систематика мікроорганізмів; патогенні мікроорганізми та аліментарні захворювання; санітарно-гігієнічний контроль харчових виробництв. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Коваленко, В. О.; Цихановська, І. В.; Лазарєва, Т. А.; Коваль, А. А. Примірників всього: 1 ФОНД (1) Свободны: ФОНД (1) |
Т38 Технічна мікробіологія [] : підруч. для студентів вищ. навч. закл. / В. О. Коваленко [та ін.]. - Вид. 2-ге, стер. - Харків : Світ книг, 2016. - 678, [2] с. : рис., табл. - Дод.: с. 671-676. - Літ.: с. 677-678. - ISBN 978-966-2678-11-6 : 324.00 грн
Рубрики: Мікробіологічна промисловість--Навчальні видання для вищої школи Мікробіологія--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): мікроорганізми -- консервування харчових продуктів -- мікрофлора тари -- патогенні мікроорганізми -- харчові захворювання -- мікрофлора харчових продуктів -- використання мікроорганізмів -- мікроскопія мікробних препаратів -- систематика бактерій -- морфологія дріжджів -- культивування мікроорганізмів -- мікробіологічний контроль Анотація: Морфологія, фізіологія, генетика, екологія та систематика мікроорганізмів: патогенні мікроорганізми та аламентарні захворювання, санітарно-гігієнічний контроль харчових виробництв. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Коваленко, Валентина Олексіївна; Цихановська, Ірина Василівна; Лазарєва , Тетяна АнатоліЇвна; Коваль, Алла Анатоліївна Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
К60 Колесник, Арсений Адамович. Теоретические основы товароведения продовольственных товаров [] : учебник / А. А. Колесник, Л. Г. Елизарова ; [ред. М. А. Кутепова]. - 3-е изд., перераб. и доп. - Москва : Экономика, 1990. - 287 с. : рис., табл. - (ВУЗ. Государственная торговля). - ISBN 5-282-00719-3 : 0.85 р. Рубрики: Товарознавство--Продовольчі товари--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): товароведение -- продовольственные товары -- качество продовольственных товаров -- якість продовольчих товарів -- вещества пищевых продуктов -- речовини харчових продуктів -- тара -- хранение пищевых продуктов -- зберігання харчових продуктів -- консервирование пищевых продуктов -- консервування харчових продуктів -- классификация пищевых продуктов -- класифікація харчових продуктів Анотація: Химический состав пищевых продуктов, их стандартизация, способы сохранения качества. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Елизарова, Людмила Григорьевна; Кутепова, М. А. \ред.\ Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |