664.3:658.562(075.8) М 54
Методи контролю продукції тваринництва та рослинних жирів [] : навч. посібник / за ред. Л. М. Крайнюка. - 2-е вид., перероб. і допов. - Суми : Унів. кн., 2009. - 300 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с.297-299. - ISBN 978-966-680-404-7 : 045.00 грнББК 36-1Я73 Рубрики: Сільськогосподарська продукція--Твариннництво--Жири рослинні--Контроль--Навчальні видання Харчові продукти--Фізико-хімічні методи аналізу--Якість--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): якість харчової продукції -- органолептична оцінка -- спектроскопія -- потенціометричний аналіз -- хроматографія -- якість м'ясної продукції -- контроль молочної продукції -- якість рибної продукції -- контроль яєчної продукції -- контроль жирової продукції -- технохімічні лабораторії -- акредитованные лаборатории Анотація: Методи оцінки якості продукції тваринного походження та рослинних жирів, що звстосовуються в процесі її контролю.
Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Черенко, О. І.; Димитрієвич, Л. Р.; Зіборова, Л. Г.; Крайнюк, Л. М.; Бондарчук, В. М.; Крайнюк, Л. М. \ред.\
Примірників всього: 2 ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
|