С12 Саблук, Петро Трофимович. Витратно-ціновий аналіз у системі агромаркетингу [] / П. Т. Саблук, Д. Я. Карич, Ю. С. Коваленко. - К. : Віпол, 1996. - 136 с. : табл. - ISBN 5-8238-0471-7 :
Рубрики: Сільське господарство--Економіка--Наукові видання Кл.слова (ненормовані): цінова стратегія -- ценовая стратегия -- витрати агропідприємств -- затраты агропредприятий -- концепція підприємства -- концепция предприятия -- прикладні програми -- прикладные программы Анотація: Науково-практичні основи витратно-цінового аналізу на сільськогосподарських підприємствах з використанням комп'ютерноі техніки. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Карич, Драгомир Янічієвич; Коваленко, Юрій Сергійович Свободных экз. нет |
К 49 Клівець, Павло Григорович. Стратегія підприємства [] : навч. посіб. / П. Г. Клівець. - Київ : Академвидав, 2007. - 320 с. : рис., табл. - (Альма-матер). - Літ.: с. 318-320. - ISBN 978-966-8226-42-7 : 28.00 грн
Рубрики: Підприємства--Економіка--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): стратегічне управління -- конкурентні переваги -- концепція підприємства -- конкурентне середовище -- стратегічний потенціал -- корпоративні стратегії -- диверсифікація -- операційні стратегії -- матричний аналіз -- стратегічні альтернативи Анотація: Сутність, основні концепції, етапи розвитку, особливості стратегій підприємства. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 4 ВВ (2), ЧЗ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (2), ЧЗ (1), ФОНД (1) |
К93 Курсове проектування об'єктів готельно-ресторанного господарства [] : навч. посібник / [Н. О. П'ятницька [та ін.] ; Київ. ун-т туризму, екон. і права. - Київ : Кондор, 2016. - [153] с. : табл., рис. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Літ.: с. 65-69. - Дод.: с. 71-152. - ISBN 978-966-2781-37-3 : 90.00 грн
Рубрики: Архітектурно-будівельне проектування--Готелі--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): концепція підприємства -- готельно-ресторанне господарство -- виробничо-технологічне моделювання -- проектні рішення об'єкта -- житлова площа -- приймально-вестибульна площа -- побутові приміщення -- спортивні приміщення -- культурно-видовищні приміщення -- ресторанне господарство -- внутрішній простір об'єкту -- кошторис доходу підприємства -- будівельні витрати Анотація: Теоретичні та практичні рекомендації щодо виконання курсового проекту, наведені методики розробки концепуальних засад та визначення основних та додаткових послуг. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: П'ятницька, Н. О.; Григоренко, О. М.; Красовський, Є. В.; Агафонова, Л. Г.; Київський університет туризму, економіки і права Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |