Ш37 Шевряков, Микола Вікторович. Практикум з біологічної хімії [] : навч. посібник / М. В. Шевряков, Б. В. Яковенко, О. Ф. Явоненко. - Суми : Унів. кн., 2003. - 203 с. : іл. - Літ.: с. 203. - ISBN 966-680-089-6 : 15.00 грн
Рубрики: Біохімія--Лабораторні роботи--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): біологічна хімія -- амінокислоти -- аминокислоты -- білки -- каротин -- казеїн -- вітаміни -- ферменти -- глюкоза -- лактоза -- спиртове бродіння -- АТФ -- адреналін -- кальцій -- молочна кислота Анотація: Лабораторні роботи з біохімії: принцип експерименту, дослідження, хід лабораторної роботи, розрахунки та кінцевий результат експерименту Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Яковенко, Борис Володимирович; Явоненко, Олександр Федотович Примірників всього: 5 ФОНД (1), ЧЗ (1), ВВ (3) Свободны: ФОНД (1), ЧЗ (1), ВВ (3) |
Б63 Биологически активные вещества пищевых продуктов [] : справочник / [В. В. Петрушевский и др.]. - Киев : Техніка, 1985. - 127 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Лит.: с. 118-121. - Предм. указ.: с. 122-125. - 1.10 р.
Рубрики: Харчові продукти--Біологічно активні речовини--Хімічний склад--Довідкові видання Кл.слова (ненормовані): углеводы -- вуглеці -- липиды растительных продуктов -- ліпіди рослинних продуктів -- белки растительных продуктов -- білки рослинних продуктів -- нуклеиновые кислоты -- нуклеїнові кислоти -- пурины -- пурини -- витамины -- вітаміни -- флавоноиды -- флавоноїди -- минеральные вещества -- мінеральні речовини -- обогащение хлеба -- збагачення хліба -- добавки в макаронных изделиях -- добавки в макаронних виробах -- мука из травы клевера -- мука із трави конюшини -- сухой яблочный порошок -- сухий яблучний порошок -- пищевые белки -- харчові білки -- мальтоза -- лактоза -- глутаминовая кислота -- глутамінова кислота -- фруктоза -- лимонниковый сахар -- лимонниковий цукор -- пектины -- пектини -- фосфатиды -- фосфатиди -- токсические вещества -- токсичні речовини Анотація: Приведены химический состав многих видов растений, плодов, семян и производимых из них продуктов питания; дана характеристика биологически активных веществ растений, показано их влияние на организм человека. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Петрушевский, Вячеслав Витальевич; Казаков, Анатолий Леонидович; Бандюкова, Валентина Аршаковна; Карпович, Николай Сергеевич Примірників всього: 2 ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (1) |