З-67 Зламанюк, Людмила Михайлівна. Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. Блок: Технологія виробництва продукції конярства [] : конспект лекцій / Л. М. Зламанюк ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ : Центр учбов. літ., 2017. - 353, [1] с. : рис., табл. - ISBN 978-617-673-509-0 : 200.00 грн
Рубрики: М'ясне виробництво--Коні--Навчальні видання Молочне виробництво --Переробка--Навчальні видання Сировина тваринниго походження--Лікувальне застосування--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): молочна продуктивність кобил -- доїння кобил -- хімічний склад кобилячого молока -- виробництво кумису -- консервування кобилячого молока -- виробництво конини -- хімічний склад конини -- харчова цінність конини -- розвиток іпотерапії -- лікувальна верхова їзда -- лікувальні сироватки -- кров жеребних кобил -- гравогормон -- серогонадотропін -- кінноспортивні змагання -- шкіряно-хутрова сировина -- кінний туризм -- інтелектуальне конярство -- музеї конярства -- пам'ятники коням Анотація: Традиційні та нетрадиційні використання коней та продуктів переробки, виготовлення лікувальних сироваток, профілактика й лікування хвороб людей верховою їздою. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Національний університет біоресурсів і природокористування України Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |