З-41 Зберігання та переробка сільськогосподарської продукції [] : підручник / під ред.: О. І. Шаповаленко, О. М. Сафонової. - Х. : Еспада, 2008. - 544 с. : рис., табл. - Л-ра: с. 539-542. - ISBN 978-966-456-023-5 : 075.40 грн
Рубрики: Харчове виробництво--Продовольчі товари--Переробка--Навчальні видання Сільськогосподарська продукція--Зберігання--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): харчові продукти -- харчові добавки -- борошняні продукти -- хлібобулочні вироби -- макарони -- виробництво крупів -- крупи -- рослинна олія -- цукор -- плодово-ягідні продукти -- м'ясна сировина -- ковбасні вироби -- молокопродукти -- технологія сиру -- морозиво -- яйцепродукти -- комбікорма Анотація: Технологічні стадії переробки продукції продовольчого призначення, особливості її зберігання, використання побічних продуктів та відходів виробництва. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Шаповаленко, О. І. \ред.\; Сафонова, О. М. \ред.\ Примірників всього: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |