С40 Сирохман, Іван Васильович. Товарознавство цукру, меду, кондитерських виробів [] : підруч. / І. В. Сирохман, Т. М. Лозова ; М-во освіти і науки Украіни, Львів. комерц. акад. - 2-ге вид., переробл. і допов. - Київ : Центр учбов. л-ри, 2008. - 616 с. : рис., табл. - Літ.: с. 592-593. - Дод.: с. 594. - ISBN 978-966-364-694-7 : 100.00 грн, 119.00 грн, 60.00 грн
Рубрики: Цукор--Властивості--Товарознавство--Навчальні видання для вищої школи Харчові продукти--Товарознавство--Характеристики--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): крохмаль -- крохмалепродукти -- цукор -- підсолоджуючі речовини -- цукрозамінники -- мед натуральний -- мед штучний -- кондитерський ринок України -- кондитерська сировина -- мармелад -- пастила -- варення -- цукати -- карамель -- шоколад -- какао-порошок -- цукерки -- драже -- ірис -- жувальна гумка -- халва -- борошняні кондитерські вироби -- національні кондитерські вироби -- дієтичні кондитерські вироби -- якість Анотація: Споживчі властивості крохмалю, крохмалепродуктів, цукру, меду і кондитерських товарів, їх класифікація та товарознавча характеристика цих виробів. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Лозова, Тетяна Михайлівна; Міністерство освіти і науки УкраїниЛьвівська комерційна академія Примірників всього: 3 ВВ (2), ФОНД (1) Свободны: ВВ (2), ФОНД (1) |
З-80 Золота енциклопедія домашнього консервування [] / [уклад. С. А. Мірошніченко ; пер. з рос. К. В. Брітікової]. - Донецьк : БАО, 2011. - 399, [1] с. : кольор. мал. - Дод.: с. 364-372. - ISBN 978-966-481-484-0 : 72.00 грн
Рубрики: Домашнє консервування--Довідкові видання Кл.слова (ненормовані): консервування овочів -- консервування фруктів -- консервування ягід -- фруктові напої -- ягідні напої -- квас -- соки -- компоти -- чай -- варення -- желе -- джем -- мармелад -- повидло -- пастила -- конфітюр -- мочені фрукти -- плодово-ягідні приправи -- сушені фрукти -- заморожені фрукти Анотація: Рекомендації та поради з домашнього консервування плодів та овочів. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Мірошніченко, С. А. \уклад.\; Брітікова, К. В. \пер.\ Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Т38 Технология пищевых производств [] : учебник для сред. спец. учеб. заведений / [Л. П. Ковальская и др.] ; под ред. Л. П. Ковальской. - Москва : Агропромиздат, 1988. - 286 с. : рис. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - ISBN 5-10-000-195-X : 0.90 р.
Рубрики: Харчове виробництво--Технологія--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): стандартизация пищевых продуктов -- стандартизація харчових продуктів -- технология хлебопечения -- технологія хліба -- технология сахара -- технологія цукру -- производство крахмала -- виробництво крохмалу -- технология конфет -- технологія конфет -- халва -- мармелад -- пастила -- этиловый спирт -- етиловий спирт -- технология водки -- технологія горілки -- технология пива -- технологія пива -- технология вина -- технологія вина -- растительное масло -- рослинна олія -- маргарин -- животные жиры -- тваринні жири -- консервирование плодов -- консервування плодів Анотація: Сведения об отдельных компонентах пищи и их физиологической роли, технология отдельных видов пищевых производств. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Ковальская, Людмила Павловна; Мелькина, Галина Михайловна; Шебершнева, Нелли Николаевна; Шикина, Валентина Сергеевна; Ковальская, Людмила Павловна \ред.\ Примірників всього: 3 ВВ (1), ФОНД (2) Свободны: ВВ (1), ФОНД (2) |
Д66 Домашние заготовки и консервирование [] / [сост. В. Г. Титова]. - Київ : Будівельник, 1993. - 80 с. : рис., табл. - (В помощь хозяйкам). - Лит.: с. 79. - ISBN 5-7705-0576-1 : 150.00 крб
Рубрики: Домашнє консервування--Овочі--Фрукти--Рецепти--Практичні посібники Кл.слова (ненормовані): домашнее консервирование -- овощи консервированные -- овочі консервовані -- овощи маринованные -- овочі мариновані -- способы хранения овощей -- способи зберігання овочів -- соки -- компоты -- компоти -- мармелад -- квашенные ягоды -- квашені ягоди -- сушка ягод -- сушіння ягід -- лечебные свойства ягод -- лікарські властивості ягід Анотація: Рецепты как обычных, так и экономичных, с малым расходом сахара заготовок плодов и ягод, современные и старинные способы засолки, консервирования и маринования овощей. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Титова, В. Г. \сост.\ Примірників всього: 3 ВВ (1), ФОНД (2) Свободны: ВВ (1), ФОНД (2) |
С 27 Сделай сам [] / [сост.: С. И. Задворная и др.]. - Харьков : Трибуна, 1992. - 16 с. : рис. - (Малая домашняя энциклопедия ; вып. 4). - Уклад. зазначено на звороті тит. арк. - 2.50 крб.
Рубрики: Харчові продукти--Домашнє приготування--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): пищевые продукты -- домашнее приготовление -- домашнее шампанское -- домашнє шампанське -- шпроты -- шпроти -- мармелад -- зефир -- зефір -- майонез -- пиво -- мороженое -- морозиво -- сгущенное молоко -- згущене молоко -- облепиховое масло -- обліпіхова олія -- уксус -- оцет -- ликер -- лікери -- лимонад -- консервы из мяса -- консерви із м'яса Анотація: В книге собраны "секреты" приготовления своими руками некоторых продуктов питания. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Задворная, С. И. \сост.\; Мазницын, И. Н. \сост.\; Мазницына, О. П. \сост.\; Белова, Л. Ф. \сост.\ Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
> (Немає відомостей про примірники) Шифр: dian/2019/38/39 Журнал 2019р. N 38/39 Лазарів, Євгенія. Гердан - сучасна прикраса з історією / Євгенія Лазарів. - С.4-5 : фот. Музеї світу, які можна відвідати, не виходячи з дому. - С.6 Кулик, Олена. Сережки "Кульбабки" / Олена Кулик. - С.11-12 : фот. Лазарів, Євгенія. Кольє "Промені щастя, заплетені у коси" / Євгенія Лазарів. - С.13-16 : фот. Братасюк, Анна. Сумка "Спекотне літо" / Анна Братасюк. - С.17-19 : фот. Зоренко, Оксана. Кольє "Фіолетовий шик" / Оксана Зоренко. - С.20-21 : фот. Кулик, Олена. Мило "Мармелад" / Олена Кулик. - С.22-23 : фот. Лазарів, Євгенія. Криза "Мелодія душі" / Євгенія Лазарів. - С.24-26 : фот. Різдвяник. - С.28-31 : фот. Хлопавка. - С.32-33 : фот. Святкова аромакомпозиція. - С.34 : фот. |
Кулик, Олена. Мило "Мармелад" [] / Олена Кулик> // Diana = Діана. - 2019. - N 38/39. - С. 22-23 : фот. . - ISSN 2414-9829 Рубрики: Мило--Виготовлення--Україна, 21 ст. Кл.слова (ненормовані): майстер-клас Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича |
К65 Консервируем сами [] / [сост. Н. В. Родионов]. - 4-е изд., стер. - Москва : Цитадель-трейд, 2002. - 207 с. : табл. - (Для Вас). - Лит.: с. 188. - ISBN 5-7657-0187-6 : 3.60 р. Рубрики: Домашнє консервування--Рецепти--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): домашнее консервирование -- соление -- соління -- квашение -- квашення -- сушка -- сушіння -- замораживание плодов -- заморожування плодів -- варенье -- варення -- мармелад Анотація: Консервирование и другие виды переработок овощей, плодов, ягод и грибов. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Родионов, Н. В. \сост.\ Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |