С50 Смирнова, Тамара Алексеевна. Микробиология зерна и продуктов его переработки [] : учеб. пособие / Т. А. Смирнова, К. И. Кострова. - Москва : Агропромиздат, 1989. - 159 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений). - Лит.: с. 159. - ISBN 5-10-000532-7 : 0.35 р.
Рубрики: Зерно--Мікробіологія--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): морфология микроорганизмов -- морфологія мікроорганізмів -- систематика микроорганизмов -- систематика мікроорганізмів -- метаболизм микроорганизмов -- метаболізм мікроорганізмів -- микроорганизмы и окружающая среда -- мікроорганізми і навколишнє середовище -- микробиология муки -- мікробіологія борошна -- микробиология круп -- мікробіологія крупи -- микробиология комбикормов -- мікробіологія комбікормів Анотація: Изложены закономерности роста микроорганизмов на зерне и продуктах его переработки, их влияние на качество зерна, муки и крупы. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Кострова, Катерина Ивановна Примірників всього: 3 ФОНД (2), ВВ (1) Свободны: ФОНД (2), ВВ (1) |