Д27 Дейниченко, Григорій Вікторович. Технологія молочно-білкових запіканок з використанням йодвміщуючих водоростевих добавок [] : монографія / Г. В. Дейниченко, Л. Л. Івашина, Т. О. Колісниченко. - Київ : Кондор, 2017. - 122, [2] с. : рис., табл. - Літ.: с. 103-122. - ISBN 978-617-7582-02-0 : 100.00 грн
Рубрики: Молочне виробництво--Молочні продукти--Запіканки--Наукові видання Кл.слова (ненормовані): молочно-білкові концентрати -- асортимент молочних продуктв -- дефіцит білка в харчуванні -- харчова цінність концентратів -- властивості білкових концентратів -- склад йодовміщуючої добавки -- приготування молочно-білкових запіканок -- температурні режими приготування -- протирадіонуклідні властивості -- радіопротекторні властивості -- йодовміщувальні добавки Анотація: Обгрунтування та розробка технологій молочно-білкових запіканок з додаванням йодовміщуючих добавок, які є продуктом переробки бурих морських водоростей. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Івашина, Лілія Леонідівна; Колісниченко, Тетяна Олександрівна Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Т38 Технология цельномолочных продуктов и молочно-белковых концентратов [] : справочник / [Е. А. Богданова и др. ; гл. ред. Я. И. Костин ; редкол.: В. П. Аристова и др.]. - Москва : Агропромиздат, 1989. - 310 с. : табл. - (Технология и техника промышленного производства цельномолочных и молочноконсервных продуктов). - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Лит.: с. 303. - Предм. указ.: с. 304-307. - ISBN 5-10-000200-X : 1.80 р.
Рубрики: Молочні продукти--Довідкові видання Кл.слова (ненормовані): молочные продукты -- обработка сырого молока -- обробка сирого молока -- технология молока -- технологія молока -- технология сливок -- технологія вершків -- кисломолочные продукты -- кисломолочні продукти -- сыр -- сир -- сметана -- молочно-белковые концентраты -- молочно-білкові концентрати -- сыворотка -- сироватка -- пахта Анотація: Приемка, очистка, охлаждение, сепарирование, нормализация, гомогенизация, пастеризация и стерилизация молока, выделение белковых веществ молока. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Богданова, Екатерина Андреевна; Хандак, Римма Никитична; Зобкова, Зинаида Семеновна; Сергеева, В. Ф.; Костин, Я. И. \ред.\; Аристова, В. П. \ред.\; Вайнберг, А. Я. \ред.\; Королева, Н. С. \ред.\; Крашенинин, П. Ф. \ред.\ Примірників всього: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
К 59 Козлов, Владимир Николаевич. Технология молочно-белковых продуктов [] / В. Н. Козлов, А. Ф. Затирка. - Киев : Урожай, 1988. - 162, [2] с. : рис., табл. - Лит.: с. 162-163. - ISBN 5-337-00070-5 : 0.55 р.
Рубрики: Молочні продукти--Технології--Практичні посібники Кл.слова (ненормовані): молочные продукты -- классификация белков молока -- класифікація білків молока -- биологическая ценность белков молока -- біологічна цінність білків молока -- методы выделения белков молока -- методи віділення білків молока -- молочно-белковые продукты -- молочно-білкові продукти -- творог -- сир -- творожные изделия -- сирні вироби -- творожные полуфабрикаты -- сирні напівфабрикати -- твердые сыры -- тверді сири -- молочно-белковые концентраты -- молочно-білкові концентрати -- добавка молочно-белковая -- добавка молочно-білкова Анотація: Описаны технологические процессы производства молочно-белковых продуктов, основанные на коагуляции белковых веществ. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Затирка, Анатолий Федорович Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |