631.52
П62


   
    Пособие для агронома-семеновода []. - М. : Моск. рабочий, 1983. - 174 с. : табл. - 0.40 р.
УДК
ББК 41.3
Рубрики: Овочеві культури--Вирощування--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
капуста белокачанная -- капуста білокачанна -- семеноводство белокачанной капусты -- насінництво білокачанної капусти -- морковь столовая -- морква столова -- свекла столовая -- буряк столовий -- редис -- редиска -- лук репчатый -- цибуля ріпчаста -- чеснок -- часник
Анотація: Даны подробные рекомендации по технологии выращивания двулетних овощных культур, основанные на достижениях науки и семеноводческой практики.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

635
І-60


   
    Індустріальні технології виробництва овочів [] / [Г. Л. Бондаренко та ін.] ; за ред. Г. Л. Бондаренка. - К. : Урожай, 1986. - 189 с. : рис., табл. - (Література для кабінету агронома). - 0.65 р.
УДК
ББК 42.34
Рубрики: Овочі--Виробництво--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
овочева розсада -- овощная рассада -- овочеві сівозміни -- овощные севообороты -- система удобрення овочів -- система удобрения овощей -- режим зрошення овочів -- режим орошения овощей -- овочезбиральні машини -- машины для сбора овощей -- капуста білоголова -- капуста белокочанная -- помідори -- помидоры -- огірки -- огурцы -- цибуля -- лук -- часник -- чеснок -- морква столова -- морковь столовая -- буряки столові -- свекла столовая -- перець -- перец -- горох овочевий -- горох овощной -- редиска -- хрін -- хрен
Анотація: Ефективні технології виробництва овочевих культур на індустріальній основі.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бондаренко, Герольд Леонідович; Скляревський, Михайло Олексійович; Болотських, Олександр Степанович; Антонов, О. В.; Бондаренко, Г. Л. \ред.\
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)

42.343
Б24


    Барабаш, Орест Юліанович.
    Столові коренеплоди [] : поради, як зібрати високий урожай коренеплодів, рецепти консервування, соління та приготування страв / О. Ю. Барабаш, О. Д. Шрам, С. Т. Гутаря. - Київ : Вища шк., 2003. - 85, [3] с. - (Бібліотечка овочівника ; 5). - ISBN 966-642-039-2 (5). - ISBN 966-642-000-7 : 2.50 грн
ББК 42.343
Рубрики: Коренебульбоплоди--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
морква столова -- петрушка -- селера -- пастернак -- буряк столовий -- редиска -- редька -- переробка коренеплодів -- господарське значення коренеплодів
Анотація: Висвітлено господарське значення та лікувальні властивості столових коренеплодів, дана агротехніка вирощування даних рослин у відкритому і закритому грунті.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Шрам, Олександр Дмитрович; Гутяря, Світлана Тихонівна
Примірників всього: 3
ФОНД (1), ВВ (2)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (2)