М 54 Методичні положення та норми продуктивності на виробництво м'яса і м'ясних продуктів [] / В. В. Вітвіцький [та ін.]. - К. : Украгропромпродуктивність, 2007. - 480 с. : табл. - (Бібліотека спеціаліста АПК "Економічні нормативи"). - ISBN 966-8785-15-0 : 036.00 грн
Рубрики: Харчова промисловість--Економіка--Наукові видання М'ясні продукти--Виробництво--Наукові видання Кл.слова (ненормовані): норми праці -- нормы труда -- продуктивность -- продуктивність Анотація: Методика розрахунку норм продуктивності для м'ясопереробних підприємств. Утримувачі документа: ЖОУНБ Дод.точки доступу: Вітвіцький, В.В.; Ковальчук, В.І.; Полонська, О.М.; Максимчук, М.А. Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |