Д 66 Домашнее консервирование [] : мини-энциклопедия / [ред. С. Раделов]. - С.Пб. : СЗКЭО "Кристалл", 2011. - 95, [1] с. : фото.цв., табл. - ISBN 978-5-9603-0189-3 : 43.00 грн
Рубрики: Консервування--Довідкові видання Кл.слова (ненормовані): сахарный сироп -- цукровий сироп -- консервирование фруктов -- консервування фруктів -- ягодный сироп -- ягідний сироп -- консервирование томатов -- консервування томатів -- овощные консервы -- овочеві консерви -- мясные консервы -- м'ясні консерви -- рыбные консервы -- рибні консерви -- куриные консервы -- курячі консерви -- квашаные заготовки -- квашені заготовки -- маринованые заготовки -- мариновані заготовки -- джемы -- желе Анотація: Девяносто самых популярных рецептов приготовления домашних консервов. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Раделов, С. \ред.\ Примірників всього: 2 ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (1) |
С28 Секреты домашнего консервирования для вас и ваших друзей [] / сост. Т. П. Тарасова. - Донецк : ПКФ "БАО", 1997. - 380 с. : рис. - ISBN 966-548-90-1 : 4.00 грн Рубрики: Домашнє консервування--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): овочеві консерви -- овощные консервы -- рибні консерви -- рыбные консервы -- заготовка м'ясних продуктів -- заготовка мясных продуктов -- зберігання овочів -- хранение овощей -- приготування конфітюрів -- приготовление конфитюров -- варення -- варенье -- маринування плодів -- маринование плодов -- соління овочів -- соленье овощей Анотація: Рекомендации и советы по всем методам домашнего консервирования плодов, овощей, ягод, способах хранения мясных и рыбных изделий, разнообразных пищевых продуктов. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Тарасова, Татьяна Петровна \сост.\ Примірників всього: 2 ЧЗ (1), ВВ (1) Свободны: ЧЗ (1), ВВ (1) |
А 69 Анохіна, Валентина Іллівна. Зберігання і переробка овочів, фруктів та винограду в домашніх умовах [] / В. І. Анохіна, Г. М. Рибак, Т. Л. Сердюк ; під ред. В. І. Анохіної. - 2-ге вид., випр. і доп. - Київ : Урожай, 1992. - 216 с. : рис., табл., фот. кол. - Літ.: с. 204. - Предм. покажч.: с. 205-211. - ISBN 5-337-01108-1 : 115.00 крб
Рубрики: Овочі--Зберігання--Переробка--Практичні посібники Фрукти--Зберігання--Переробка--Практичні посібники Кл.слова (ненормовані): овочеві культури -- баштанні культури -- плодові культури -- ягідні культури -- соління овочів -- прянощі -- овочеві консерви -- фруктові консерви -- ягідні консерви -- мочіння овочів -- квашення овочів -- сушіння фруктів -- сушіння овочів -- заморожування овочів -- заморожування фруктів Анотація: Висвітлено особливості зберігання продукції в домашніх умовах, рекомендовано сорти овочевих, плодових культур і винограду. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Рибак, Галина Михайлівна; Сердюк, Тамара Леонтіївна; Анохіна, Валентина Іллівна \ред.\ Примірників всього: 2 ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (1) |
В 84 Все о домашнем консервировании [] / [сост. Т. П. Тарасова]. - Донецк : БАО, 1999. - 384 с. : рис. - Уклад. зазначено на звороті тит. арк. - ISBN 966-548-090-1 : 6.70 грн
Рубрики: Консервування--Овочі--Популярні видання Консервування--Плодоягідні культури--Популярні видання Консервування--М'ясні продукти--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): консервирование -- методы консервирования -- методи консервування -- овощные консервы -- овочеві консерви -- плодово-ягодные консервы -- плодово-ягідні консерви -- мясные консервы -- м'ясні консерви -- рыбные консервы -- рибні консерви Анотація: Рекомендации и советы по всем методам домашнего консервирования плодов, овощей, ягод, способах хранения мясных и рыбных изделий, разнообразных пищевых продуктов. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Тарасова, Татьяна Петровна \сост.\ Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
К65 Консервирование [] / [сост. С. И. Литвиненко]. - Донецк : Сталкер, 2001. - 416 с. : рис. - (Вкусные рецепты). - Уклад. зазначено на звороті тит. арк. - Лит.: с. 409. - ISBN 966-596-537-9 : 7.50 грн
Рубрики: Консервування--Овочі--Популярні видання Консервування--Плодоягідні культури--Популярні видання Консервування--М'ясні продукти--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): консервирование -- сиропы -- сиропи -- варенье -- варення -- повидло -- джемы -- джеми -- цукаты -- цукати -- желе -- лечебные свойства ягод -- лікувальні властивості ягід -- лечебные свойства овощей -- лікувальні властивості овочів -- овощные консервы -- овочеві консерви -- рыбные заготовки -- рибні заготовки -- мясные заготовки -- м'ясні заготовки Анотація: В этой книге вы найдете рецепты заготовки впрок всех без исключения продуктов, которые можно варить, мариновать, солить, коптить и вялить. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Литвиненко, Светлана Ивановна \сост.\ Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Л67 Лишенко, Іван Дмитрович. Домашнє консервування і виноробство [] : основи технології, рецепти і секрети / І. Д. Лишенко. - Київ : Вища шк., 1994. - 159 с. : табл. - Літ.: с. 159. - ISBN 5-11-004392-2 : 80.000 крб
Рубрики: Домашнє консервування--Практичні посібники Виноробство--Рецепти--Практичні посібники Кл.слова (ненормовані): овочеві консерви -- консерви з баклажанів -- консерви з капусти -- засолювання овочів -- квашення овочів -- мочіння овочів -- засолювання грибів -- фруктові консерви -- варення -- желе -- сушка плодів -- купажні домашні вина -- яблучне вино -- ароматизація вин -- плодово-ягідні вина Анотація: Корисні властивості плодів, овочів, грибів, способи їх консервування, технологія приготування домашніх вин. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
П30 Петренко, Павел Иванович. Консервы домашнего приготовления [] / П. И. Петренко. - 2-е изд. - Киев : Тэхника, 1989. - 208 с. : рис. - ISBN 5-335-00350-2 : 1.20 р.
Рубрики: Домашнє консервування--Рецепти--Довідкові видання Кл.слова (ненормовані): домашнее консервирование -- овощные консервы -- овочеві консерви -- ягідні консерви -- ягодные консервы -- фруктовые консервы -- фруктові консерви -- варенье -- варення -- грибные консервы -- грибні консерви Анотація: Способы консервирования многих видов плодоовощного сырья в домашних условиях, рецептура различных консервов. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 4 ВВ (2), ФОНД (2) Свободны: ВВ (2), ФОНД (2) |
Т38 Технологія домашнього консервування [] / [А. С. Жвалевський та ін.]. - 7-ме вид. - Київ : Техніка, 1993. - 153 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Літ.: с. 145. - ISBN 5-335-01252-8 : 320.00 крб
Рубрики: Домашнє консервування--Рецепти--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): овочеві маринади -- мочіння фруктів -- мочіння овочів -- овочеві консерви -- компоти ягідні -- компоти фруктові -- фруктові маринади -- фрукти у фруктовому соку -- варення -- сиропи -- фруктові консерви для діабетиків -- фруктові соки -- ягідні соки -- фруктові кваси -- консервування грибів -- консервування м'яса -- м'ясні кулінарні вироби -- овочеві консерви -- туршії -- рибні продукти Анотація: Наведено способи консервування харчових продуктів, рецептуру приготування консервів з них у домашніх умовах, способи соління й сушіння плодів, овочів і грибів. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Жвалевський, Анатолій Сергійович; Євстигнєєв, Геннадій Михайлович; Камнєва, Зоя Петрівна; Марчук, Любов Іванівна Примірників всього: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
С56 Современная энциклопедия домашнего консервирования [] / [сост. Т. П. Тарасова]. - Донецк : БАО, 2001. - 384 с. : рис. - Уклад. зазначено на звороті тит. арк. - ISBN 966-548-253-X : 7.50 грн
Рубрики: Домашнє консервування--Рецепти--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): домашнее консервирование -- методы консервирования -- методи консервування -- овощные консервы -- овочеві консерви -- плодово-ягодные заготовки -- плодово-ягідні заготовки -- солонина -- шпиг -- сало -- вареная колбаса -- варена ковбаса -- украинская домашняя колбаса -- українська домашня ковбаса -- копчение мясных продуктов -- копчення м'ясних продуктів -- копчение рыбы -- копчення риби -- сырокопченые колбасы -- сирокопчені ковбаси -- кровяная колбаса -- кров'яна ковбаса Анотація: Рекомендации по всем видам домашнего консервирования плодов, овощей, ягод, а также способы хранения мясных и рыбных изделий. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Тарасова, Татьяна Петровна \сост.\ Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
А69 Анохіна, Валентина Іллівна. Довідник по переробці овочів [] / В. І. Анохіна, Т. Л. Сердюк. - 3-тє вид., допов. і перероб. - Київ : Урожай, 1987. - 180 с. : табл. - Бібліогр.: с. 178. - 0.55 р.
Рубрики: Овочі--Переробка--Довідкові видання Кл.слова (ненормовані): овочеві культури -- плодові баштанні культури -- овочеві консерви -- рецептура консервів -- солоні овочі -- квашені овочі -- переробка грибів Анотація: Переробка плодоовочевої продукції та грибів, рецептура приготування консервів, солінь та маринадів. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Сердюк, Тамара Леонтіївна Примірників всього: 3 ВВ (1), ФОНД (1), ЧЗ (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1), ЧЗ (1) |
Д66 Домашнее консервирование и хранение пищевых продуктов [] / [худож. оформ. В. И. Барыбы ; отв. за вып. В. А. Сучек]. - Киев : Молодь, 1993. - 222, [2] с. - ISBN 5-7720-0868-4 : 10.00 грн
Рубрики: Домашнє консервування--Рецепти--Довідкові видання Кл.слова (ненормовані): домашнее консервирование -- овощные консервы -- овочеві консерви -- квашеные овощи -- квашені овочі -- консервирование фруктов -- консервування фруктів -- плодоягодные соки -- плодоягідні соки -- джемы -- джеми -- желе -- квасы -- кваси -- наливки -- хранение пищевых продуктов -- зберігання харчових продуктів Анотація: В книге содержится более 300 оригинальных рецептов различных консервов из овощей, ягод и фруктов. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Барыба, В. И. \худож.\; Сучек, В. А. \отв. за вып.\ Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
А69 Анохіна, Валентина Іллівна. Зберігання, переробка овочів, фруктів та винограду в домашніх умовах [] / В. І. Анохіна, Г. М. Рибак, Т. Л. Сердюк ; за ред. В. І. Анохіної. - Київ : Урожай, 1988. - 214 с. : рис., табл., фот. - Бібліогр.: с. 203. - Предм. покажч.: с. 204-211. - ISBN 5-337-00134-5 : 1.70 грн Рубрики: Овочі--Зберігання--Переробка--Практичні посібники Фрукти--Зберігання--Переробка--Практичні посібники Виноград--Зберігання--Переробка--Практичні посібники Кл.слова (ненормовані): овочеві культури -- баштанні культури -- плодові культури -- ягідні культури -- виноград -- прянощі -- овочеві консерви -- фруктові консерви -- ягідні консерви -- соління овочів -- мочіння овочів -- квашення овочів -- заморожування овочів -- заморожування фруктів -- овочеві заготовки -- напої -- морси -- кваси -- десерти Анотація: Особливості зберігання продукції в домашніх умовах, рекомендовані для цієї мети сорти овочевих, плодових культур і винограду. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Рибак, Галина Михайлівна; Сердюк, Тамара Леонтіївна; Анохіна, Валентина Іллівна \ред.\ Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Х90 Хранение и первичная переработка плодов и овощей [Текст] : библиогр. указ. отеч. лит. ... / Всесоюз. Акад. с.-х. наук им. В. И. Ленина, Центр. науч. с.-х. б-ка. - Москва : ЦНСХБ, 1971 - .за 1966-1970 гг. и иностр. литературы за 1968-1969 гг. / [сост. Л. Г. Клосеп ; ред.: И. Г. Палилова, М. Н. Алямовская]. - 1971. - 140 с. - 0.45 р.
Рубрики: Плоди (бот.)--Переробка--Бібліографічні видання Овочі--Переробка--Бібліографічні видання Кл.слова (ненормовані): овочесховища -- овощехранилища -- овочеві консерви -- овощные консервы -- сільськогосподарська бібліографія -- сельскохозяйственная библиография -- ретроспективна бібліографія -- ретроспективная библиография -- науково-допоміжна бібліографія -- научно-вспомогательная библиография Анотація: Указатель содержит 786 описаний монографий и статей из сборников на русском и иностранных языках. Дод.точки доступу: Клосеп, Л. Г. \сост.\; Палилова, И. Г. \ред.\; Алямовская, М. Н. \ред.\; Всесоюзная Академия сельскохозяйственных наук имени В. И. Ленина; Центральная научная сельскохозяйственная библиотека Примірників всього: 1 БГ (1) Свободны: БГ (1) |
П30 Петренко, Павел Иванович. Консервы домашнего приготовления [] / П. И. Петренко. - 3-е изд. - Киев : Тэхника, 1990. - 208 с. - ISBN 5-335-00350-2 : 1.20 р. Рубрики: Домашнє консервування--Рецепти--Довідкові видання Кл.слова (ненормовані): домашнее консервирование -- овощные консервы -- овочеві консерви -- грибные консервы -- грибні консерви -- плодовые консервы -- плодові консерви -- ягодные консервы -- ягідні консерви Анотація: Способы консервирования плодоовощного сырья в домашних условиях. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
П30 Петренко, Павел Иванович. Домашние заготовки из овощей [] / П. И. Петренко. - Киев : Тэхника, 1991. - 63 с. - ISBN 5-335-01075-4 : 2.00 р. Рубрики: Домашнє консервування--Рецепти--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): домашнее консервирование -- овощные консервы -- овочеві консерви -- грибные консервы -- грибні консерви -- консервирование салатов -- консервування салатів -- квашение -- квасіння -- цукаты -- цукати Анотація: Способы консервирования овощей (кабачков, огурцов, баклажанов, перца, томатов и др.) в домашних условиях. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Т38 Технологія домашього консервування [] / А. С. Жвалевський [та ін.]. - 5-те вид. - Київ : Техніка, 1983. - 142 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - 0.80 р. Рубрики: Домашнє консервування--Рецепти--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): стерилізація консервів -- овочеві консерви -- квашення капусти -- соління кавунів -- мочіння фруктів -- компоти -- фруктові заготівлі -- варення -- консервування грибів -- рибні консерви -- м'ясні консерви -- консервування яєць Анотація: Консервування харчових продуктів, рецепти приготування консервів в домашніх умовах. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Жвалевський, Анатолій Сергійович; Камнєва, Зоя Петрівна; Марчук, Любов Іванівна; Федотов, Микола Іванович; Хенкин, Джан Йосипович Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
М95 Мыскин, Михаил Михайлович. Технология переработки плодов, ягод и овощей [] / М. М. Мыскин, С. В. Иванов. - Москва : Агропромиздат, 1986. - 62 с. : рис., табл. - Лит.: с. 61. - 0.25 р. Рубрики: Консервування--Плодоягідні культури--Овочі--Практичні посібники Кл.слова (ненормовані): консервирование -- плодовоягодные культуры -- овощи -- овощные консервы -- овочеві консерви -- плодово-ягодная продукция -- плодоягідна продукція Анотація: Технологии производства варенья, джемов, компотов, консервов из замороженных плодов, ягод, овощей и полуфабрикатов из них. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Иванов, Святослав Владимирович Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |