Вплив біологічно активних сполук на стабільність жирового комплексу м'яса птиці механічного обвалювання під час зберігання [] / Л. У. Войцехівська [та ін.]> // Вісник аграрної науки. - 2020. - N 9. - С. 68-74 : рис. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: Птиця--М'ясне виробництво--Зберігання Кл.слова (ненормовані): антиоксиданти -- м'ясопереробна галузь -- натуральні екстракти -- окиснювальні процеси Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Войцехівська, Л. У.; Борсолюк, Л. М.; Охріменко, Ю. І.; Вербицький, С. Б.; Шелкова, Т. В. Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1) Вільні: ВВ (1) |