Г59 Гой, Ірина Володимирівна. Підприємництво [] : навч. посібник / І. В. Гой, Т. П. Смелянська ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України, Хмельн. нац. ун-т. - К. : Центр учбов. л-ри, 2013. - 367, [1] с. : іл., табл., фото. - Л-ра: с. 337-345. - Дод.: с. 346-367. - ISBN 978-617-673-158-0 : 76.00 грн
Рубрики: Підприємництво--Україна--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): теорії підприємництва -- теории предпринимательства -- види господарської діяльності -- виды хозяйственной деятельности -- види підприємств -- виды предприятий -- організаційно-правові форми підприємств -- организационно-правовые формы предприятий -- організація підприємства -- организация предприятия -- менеджмент -- психологія -- психология -- етика підприємництва -- этика предпринимательства -- договірні взаємовідносини -- договорные взаимоотношения -- державно-приватне партнерство -- государственно-частное партнерство -- громадські об'єднання підприємців -- общественные объединения предпринимателей -- венчурні підприємства -- венчурные предприятия -- оренда -- аренда -- франчайзингова форма підприємництва -- франчайзинговая форма предпринимательства Анотація: Сутність, роль та засади підприємницької діяльності, складові підприємницького середовища, види підприємств. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Смелянська, Тетяна Павлівна; Міністерство освіти і науки, молоді та спорту УкраїниХмельницький національний університет Примірників всього: 3 ФОНД (1), ВВ (1), ЧЗ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (1), ЧЗ (1) |
А87 Архіпов, Віктор Віталійович. Організація ресторанного господарства [] : навч. посібник / В. В. Архіпов. - 3-є вид. - К. : Центр учбов. л-ри, 2016. - 279, [1] с. : рис., табл. - Дод.: с. 205. - ISBN 978-617-673-416-1 : 122.40 грн
Рубрики: Ресторани--Організація--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): організаційно-правові форми підприємств -- їдальня -- ресторан -- бар -- кафе -- закусочна -- постачання підприємств ресторанного господарства -- складське господарство ресторана -- тарне господарство ресторана -- структура виробництва -- структура производства -- організація виробництва -- меню -- оперативне планування виробництва -- технологічна документація -- організація праці Анотація: Організація виробництва у ресторанному бізнесі: постачання, складське господарство, організація цехів, роздаткових ліній, питання раціональної організації праці. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |