Т58 Топольник, Віра Григорівна. Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві [] : навч. посіб. / В. Г. Топольник ; М-во освіти і науки України, Донець. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Львів : Магнолія 2006, 2018. - 326, [1] с. : рис., табл. - (Вища освіта в Україні). - Літ.: с. 259-263. - Глосарій: с. 290-302. - Дод.: с. 303-326. - ISBN 978-617-574-054-5 : 250.00 грн
Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес--Управління--Якість--Україна--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): управління якістю -- системи управління якістю -- управління системою -- управління процесами -- визначення якості продукції -- випуск продукції -- якість послуг -- кваліметрія готельно-ресторанного господарства -- якість продуктів харчування -- оцінювання обслуговування -- оцінювання готельних послуг -- оцінювання персоналу -- аналіз вимог споживачів -- керування виробництвом послуг -- управління процесом продажу Анотація: Менеджмент якості в сучасних умовах і створення систем якості в готельно-ресторанному господарстві, методична база оцінювання, кваліметрія об'єктів. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Міністерство освіти і науки України; Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |