П32 Пигарев, Николай Васильевич. Технология производства продуктов птицеводства и их переработка [] : учебник для учащихся сред. спец. учеб. заведений / Н. В. Пигарев. - М. : Агропромиздат, 1991. - 343 с. : рис., табл. - Прил.: с.323. - Предм. указ.: с. 340-341. - ISBN 5-10-000730-3 : 1.10 р.
Рубрики: Птахівництво--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): производство яиц -- виробництво яєць -- выращивание молодняка кур -- вирощування молодняка курей -- содержание кур-несушек -- утримання курей-несучок -- производство мяса птицы -- виробництво м'яса птиці -- переработка яиц -- переробка яєць -- качество пищевых яиц -- якість харчових яєць -- производство продуктов из яиц -- виробництво продуктів із яєць -- переработка птицы -- переробка птиці -- переработка побочных продуктов -- переробка побічних продуктів Анотація: Рассмотрены вопросы производства яиц и мяса и их переработка. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Столяр, Теодор Акивович; Шумков, Евгений Георгиевич Примірників всього: 3 ВВ (1), ФОНД (2) Свободны: ВВ (1), ФОНД (2) |
П32 Пигарев, Николай Васильевич. Технология производства продуктов птицеводства на промышленной основе [] : учеб. пособие для сред. с.-х. учеб. заведений / Н. В. Пигарев, Т. А. Столляр, Е. Г. Шумков. - М. : Колос, 1981. - 288 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для средних сельскохозяйственных учебных заведений). - 0.65 р.
Рубрики: Птахівництво--Продукція--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): технология производства яиц -- технологія виробництва яєць -- содержание кур-несушек -- утримання курей-несучек -- производство мяса птицы -- виробництво м'яса птиці -- производство мяса бройлеров -- виробництво м'яса бройлерів -- производство мяса индеек -- виробництво м'яса індиків -- производство мяса уток -- виробництво м'яса качок -- производство мяса гусей -- виробництво м'яса гусей -- производство мяса цесарок -- виробництво м'яса цесарок -- переработка птицы всех видов -- переробка птиці всіх видів -- переработка яиц -- переробка яєць Анотація: Освещены три раздела: производство яиц, производство мяса и промышленная переработка продуктов птицеводства. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Столляр, Теодор Акивович; Шумков, Евгений Георгиевич Примірників всього: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
П 27 Переработка птицы [] = Baromfihus feldolgozasa / [Н. С. Митрофанов и др. ; ред. В. И. Баратова]. - Москва : Агропромиздат, 1990. - 303 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Лит.: с. 297-300. - ISBN 5-10-000946-2 : 1.30 р.
Рубрики: Птахопродукти--Виробництво--Практичні посібники Кл.слова (ненормовані): птицепродукты -- обработка птицы -- обробка птиці -- потрошение птицы -- патрання птиці -- хранение мяса птицы -- зберігання м'яса птиці -- изделия из птицы -- вироби із птиці -- кормовая мука -- кормове борошно -- перо-пуховое сырье -- перо-пухова сировина -- переработка яиц -- переробка яєць Анотація: Изложены основные технологические процессы переработки птицы, изготовление полуфабрикатов, кулинарных, колбасных изделий и консервов, обработка пухо-перового сырья. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Митрофанов, Николай Сергеевич; Плясов, Юрий Алексеевич; Шумков, Евгений Георгиевич; Паточ, Ибоя; Дердь, Дюла; Баратова, В. И. \ред.\ Примірників всього: 4 АБ (1), ВВ (1), ФОНД (2) Свободны: АБ (1), ВВ (1), ФОНД (2) |