Х26 Хаубер-Швенк, Габи. Питание [] / Габи Хаубер-Швенк, Михаэл Швенк ; худож. Йорг Майр; [пер. с нем. В. М. Элькина] = Ernahrung / Gaby Hauber-Schwenk / Michael Schwenk. - М. : Рыбари, 2004. - 182 с. : ил. - ). - Лит.: с. 174-175. - Указ.: с. 177-181. - Сокр.: с. 182. - ISBN 5-93763-006-8 : 36.70 грн
Рубрики: Харчування--Довідкові видання Кл.слова (ненормовані): экология питания -- екологія харчування -- обмен веществ -- обмін речовин -- питательные вещества -- харчові речовини -- продукты питания -- продукти харчування -- зерновые продукты -- зернові продукти -- фрукты -- фрукти -- овощи -- овочі -- молоко -- мясо -- м'ясо -- рыба -- риба -- яйца -- яйця -- сахар -- цукор -- обработка продуктов -- обробка продуктів -- переработка продуктов -- переробка продуктів -- вредные вещества -- шкідливі речовини -- возбудители болезней -- збудники хвороб -- питание детей -- харчування дітей -- питание спортсменов -- харчування спортсменів -- питание беременных -- харчування вагітних -- питание школьников -- харчування школярів -- диабет -- діабет -- аллергии -- алергії -- диеты -- дієти -- голодание -- голодування -- вегетарианство -- вегетаріанство Анотація: Уникальный справочник, в котором можно найти научно обоснованные ответы на многие вопросы, важные для каждого человека, относительно рационального питания и здорового образа жизни. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Швенк, Михаэль; Элькин, В. М. \пер.\; Майр, Йорг \худож.\ Примірників всього: 2 ФОНД (1), АБ (1) Свободны: ФОНД (1), АБ (1) |
Ш 96 Шумило, Ганна Іванівна. Технологія приготування їжі [] : навч. посібник / Г. І. Шумило. - К. : Кондор, 2013. - 504, [2] с. : табл., рис. - Дод.: с. 500-503. - Л-ра: с. 504. - ISBN 978-966-351-402-4 : 92.00 грн
Рубрики: Кулінарія--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): кулінарна обробка продуктів -- кулинарная обработка продуктов -- перші стави -- первые блюда -- соуси -- соусы -- гарніри -- гарниры -- овочеві страви -- овощные блюда -- грибні страви -- грибные блюда -- рибні страви -- рыбные блюда -- м'ясні страви -- мясные блюда -- дичина -- дичь -- холодні страви -- холодные блюда -- солодкі страви -- сладкие блюда -- напої -- напитки -- швидкозаморожені кулінарні вироби -- быстрозамороженные кулинарные изделия -- лікувальне харчування -- лечебное питание -- харчування школярів -- питание школьников Анотація: Різні способи і прийоми кулінарної обробки продуктів, приготування напівфабрикатів, страв та кулінарних виробів. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
А 35 Азбука харчування. Раціональне харчування [] / [Г. І. Столмакова та ін.] ; за ред.: Г. І. Столмакової, І. О. Мартинюка> // . - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Бібліогр.: с. 194-195 Рубрики: Раціональне харчування--Довідкові видання Кл.слова (ненормовані): харчування -- збалансоване харчування -- сбалансированное питание -- продукти харчуванння -- продукты питания -- питание -- харчування школярів -- питание школьников -- харчування студентів -- питание студентов -- харчування вагітних -- питание беременных -- харчування літніх людей -- питание пожилых людей -- харчування спортсменів -- питание спортсменов Анотація: Викладені основні принципи раціонального збалансованого харчування людини залежно від характеру діяльності та віку. Дод.точки доступу: Столмакова, Г. І.; Мартинюк, І. О.; Медчук, І. К.; Новікова, К. П.; Столмакова, Г. І. \ред.\; Мартинюк, І. О. \ред.\ Примірників всього: 1 ФОНД (1) Свободны: ФОНД (1) |