Д81 Дудка, Ирина Александровна. Грибы: путеводитель по выставке [] / И. А. Дудка, С. П. Вассер. - К. : Наукова думка, 1982. - 186 с. : ил. - (Научно-популярная литература). - Лит.: с. 160. - 0.70 р.
Рубрики: Гриби--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): характеристика грибов -- характеристика грибів -- пищевая ценность грибов -- харчова цінність грибів -- съедобные грибы -- їстівні гриби -- условно съедобные грибы -- умовно їстівні гриби -- несъедобные грибы -- неїстівні гриби -- ядовитые грибы -- отруйні гриби -- переработка грибов -- переробка грибів -- грибные блюда -- грибні страви Анотація: Характеристика, экология, распространение съедобных и ядовитых грибов. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Вассер, Соломон Павлович Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
З-58 Зерова, Марія Яківна. Їстівні та отруйні гриби Карпатських лісів [] / М. Я. Зерова, С. П. Вассер. - Ужгород : Карпати, 1972. - 128 с. : іл. - Алф. покажч.: с. 121-125. - Літ.: с. 126-127. - 0.53 р. [[b]][[c13]]"Видання доступне в електронній формі"[[/c]][[/b]] Рубрики: Гриби--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): характеристика грибів -- характеристика грибов -- шапинкові гриби -- шляпочные грибы -- харчова цінність грибів -- пищевая ценность грибов -- їстівні гриби -- съедобные грибы -- умовно їстівні гриби -- условно съедобные грибы -- неїстівні гриби -- несъедобные грибы -- отруйні гриби -- ядовитые грибы -- заготівля грибів -- заготовка грибов -- використання грибів -- использование грибов Анотація: Поширення, час та способи збирання, заготівля і використання грибів. Перейти к внешнему ресурсу: "Перегляд видання із глобальної мережі", Перейти к внешнему ресурсу: "Перегляд видання з локальної мережі" Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Вассер, Соломон Павлович Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
В19 Вассер, Соломон Павлович. Съедобные и ядовитые грибы Карпат [] : справочник / С. П. Вассер ; [фотоил. Г. В. Шимберга]. - Ужгород : Карпати, 1990. - 204, [4] с. : ил. - Лит.: с. 194. - Указ. назв.: с. 195-205. - ISBN 5-7757-0318-9 : 5.00 грн
Рубрики: Гриби--Довідкові видання Кл.слова (ненормовані): характеристика грибов -- характеристика грибів -- съедобные грибы -- їстивні гриби -- ядовитые грибы -- ядовиті гриби -- пищевая ценность грибов -- харчова цінність грибів -- переработка грибов -- переробка грибів -- использование грибов -- використання грибів Анотація: Описаны более 200 съедобных и ядовитых грибов, произрастающих на территории Украинских Карпат, способы их переработки, рецепты приготовления грибных блюд. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Шимберг, Г. В. \фот.\ Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Ж85 Жук, Юрий Тимофеевич. Консервирование и хранение грибов. Биохимические основы [] / Ю. Т. Жук. - Москва : Легкая и пищевая пром-сть, 1982. - 142 с. : рис., табл. - Лит.: с. 138-142. - 0.45 р. Рубрики: Гриби--Консервування--Зберігання--Практичні посібники Гриби--Біохімія--Властивості--Практичні посібники Кл.слова (ненормовані): грибы -- консервирование -- хранение -- строение грибов -- будова грибів -- пищевая ценность грибов -- харчова цінність грибів -- сушка грибов -- сушіння грибів -- технология соления грибов -- технологія соління грибів -- маринование грибов -- маринування грибів -- сортировка грибного сырья -- сортування грибної сировини -- натуральные грибные консервы -- натуральні грибні консерви Анотація: Приведены сведения о строении и пищевой ценности грибов, об изменении состава плодов тел в период роста и после отделения от мицелия. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |