О-75 Основы проектирования швейных предприятий [] : учебник / [С. М. Константинов и др.] ; под ред. С. М. Константинова. - К. : Вища шк., 1992. - 375 с. : рис., табл. - Авт. указ. на оборот. тит. л. - ISBN 5-11-002491-X : 35.00 крб
Рубрики: Швейне виробництво--Проектування--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): виробнича програма -- производственная программа -- підготовчий цех -- подготовительный цех -- розкрійних цех -- раскройный цех -- експериментальний цех -- экспериментальный цех -- потоки швейного виробництва -- потоки швейного производства -- технологічний процес виготовлення виробу -- технологический процесс изготовления изделия -- планування потоку -- планирование потока -- склад готової продукції -- склад готовой продукции -- виробничий мікроклімат -- производственный микроклимат -- тепловологий режим приміщень -- тепловлажный режим помещений -- кондиціонування повітря -- кондиционирование воздуха -- вентиляція -- вентиляция -- отоплення -- отопление -- будівельне проектування -- строительное проектирование -- адміністративні будівлі -- административные помещения -- побутові приміщення -- бытовые помещения -- геральний план -- генеральный план -- охорона природи -- охрана природы -- шкідливі речовини -- вредные вещества Анотація: Приведены расчеты технологических процессов, подготовительного, раскройного, экспериментального, швейного цехов, склада готовой продукции швейного предприятия. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Константинов, Сергей Михайлович; Комиссаров, Олег Юрьевич; Литвиненко, Галина Евгеньевна; Мигальцо, Иван Иванович; Соколов, Виталий Ильич; Щшейко, Виктор Афанасьевич; Константинов, Сергей Михайлович \ред.\ Примірників всього: 4 ВВ (2), ФОНД (1), АБ (1) Свободны: ВВ (2), ФОНД (1), АБ (1) |
К93 Курсове проектування об'єктів готельно-ресторанного господарства [] : навч. посібник / [Н. О. П'ятницька [та ін.] ; Київ. ун-т туризму, екон. і права. - Київ : Кондор, 2016. - [153] с. : табл., рис. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Літ.: с. 65-69. - Дод.: с. 71-152. - ISBN 978-966-2781-37-3 : 90.00 грн
Рубрики: Архітектурно-будівельне проектування--Готелі--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): концепція підприємства -- готельно-ресторанне господарство -- виробничо-технологічне моделювання -- проектні рішення об'єкта -- житлова площа -- приймально-вестибульна площа -- побутові приміщення -- спортивні приміщення -- культурно-видовищні приміщення -- ресторанне господарство -- внутрішній простір об'єкту -- кошторис доходу підприємства -- будівельні витрати Анотація: Теоретичні та практичні рекомендації щодо виконання курсового проекту, наведені методики розробки концепуальних засад та визначення основних та додаткових послуг. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: П'ятницька, Н. О.; Григоренко, О. М.; Красовський, Є. В.; Агафонова, Л. Г.; Київський університет туризму, економіки і права Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |