Бондаренко, Галина. Національна кухня в контексті запитів сучасного ринку [] / Г. Бондаренко, М. Бех, О. Таран> // Народна творчість та етнографія. - 2015. - N 5. - С. 96 - 103 . - ISSN 0130-6936 Рубрики: Кухня українська Харчові продукти--Україна Житомирська область--Кухня українська Житомирська область--Харчові продукти Кл.слова (ненормовані): національні страви -- национальные блюда -- харчові продукти -- пищевые продукты -- продуктові магазини -- продуктовые магазины -- народна кулінарія -- народная кулинария -- м'ясні вироби -- мясные изделия -- молочні продукти -- молочные продукты -- соління -- соления Анотація: Регіональні традиції національної кухні на прикладі Вінницької та Житомирської областей. Результати експедиційного обстеження ринку регіональних продуктів цих областей. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Бех, Микола; Таран, Олена; Етнографія 2.04 Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1) Вільні: ПЧЗ (1) |