663.1:637.1/.3] М 74
Моисеева, Елена Львовна. Микробиология мясных и молочных продуктов при холодильном хранении [] / Е. Л. Моисеева. - Москва : Агропромиздат, 1988. - 223 с. : рис., табл. - Прил.: с. 205-217. - Лит.: с. 218-222. - ISBN 5-10-000205-0 : 1.10 р.ББК 36-1 Рубрики: М'ясні продукти--Мікробіологія--Практичні посібники Молочні продукти--Мікробіологія--Практичні посібники Кл.слова (ненормовані): психротрофные микроорганизмы -- психротрофні мікроорганізми -- мезофильные микроорганизмы -- мезофільні мікроорганізми -- микробиология мяса -- мікробіологія м'яса -- микробиология молока -- мікробіологія молока -- микробиология мороженого -- мікробіологія морозива -- микробиология масла -- мікробіологія масла -- микробиология быстрозамороженных продуктов -- мікробіологія швидкозаморожених продуктів -- санитарные требования к холодильникам -- санітарні вимоги до холодильників -- микробиология птицы -- мікробіологія птиці -- микробиология твердых сыров -- мікробіологія твердих сирів -- микробиология творога -- мікробіологія сиру Анотація: Приведена характеристика микроорганизмов, являющихся основными возбудителями порчи мясных и молочных продуктов при холодильном хранении.
Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 3 ВВ (1), ФОНД (1), АБ (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1), АБ (1)
|