С83 Стратегія розвитку підприємств невиробничої сфери регіону [] : навч. посібник / І. М. Школа [та ін.] ; за ред.: І. М. Школи, А. А. Вдовічена. - Чернівці : Книги - XXI, 2008. - 288 с. : табл. - Л-ра: с. 272-278. - Дод.: с. 279-287. - ISBN 978-966-2147-33-9 : 040.00 грн
Рубрики: Підприємства--Невиробнича сфера--Чернівецька область--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): торгівельні підприємства -- торговые предприятия -- підприємства транспорту -- предприятия транспорта -- підприємства зв'язку -- предприятия связи -- фінансово-кредитні установи -- финансово-кредитные учреждения -- банки -- освіта -- образование -- наука -- охорона здоров'я -- охрана здоровья -- установи відпочинку -- учреждения отдыха -- підприємства громадського харчування -- предприятия общественного питания Анотація: Визначено пріоритетні напрямки формування та функціонування структурних складових невиробничої сфери на прикладі Чернівецької області. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Школа, І. М.; Вдовічен, А. А.; Ореховська, Т. М.; Корольчук, О. П.; Школа, І. М. \ред.\; Вдовічен, А. А. \ред.\ Примірників всього: 1 ФОНД (1) Свободны: ФОНД (1) |
Б94 Бухгалтерський облік у громадському харчуванні [] : навч. посібник для студ. вищ. навч. закл. спец. 7.050106 "Облік і аудит" / Ф. Ф. Бутинець,Л. М. Янчева, О. М. Глущук, Т. П. Остапчук, С. І. Якименко ; за ред. Ф. Ф. Бутинця. - Житомир : Рута, 2002. - 440 с. : табл. - ISBN 966-8059-03-4 : 27.50 грн
Рубрики: Громадське харчування--Бухгалтерський облік--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): підприємства громадського харчування -- предприятия общественного питания -- патентування підприємств громадського харчування -- патентирование предприятий общественного питания -- сертифікація продуктів харчування -- сертификация продуктов питания -- порядок ціноутворення -- порядок ценообразования -- бухгалтерський фінансовий облік -- бухгалтерский финансовый учет -- облік власного капіталу -- учет собственного капитала -- облік зобов'язань -- учет обязательств -- облік необоротних активів -- учет необоротных активов -- облік запасів -- учет запасов -- облік коштів -- учет средств -- облік доходів і витрат -- учет доходов и расходов -- позабалансовий облік -- забалансовый счет -- документальне оформлення у громадському харчуванні -- документальное оформление в общественном питании -- облік надходження сировини і товарів -- учет поступления сырья и товаров -- облік процесу виробництва -- учет процесса производства -- облік продажу готової продукції -- учет продажи готовой продукции -- інвентаризація на підприємствах громадського харчування -- инвентаризация на предприятиях общественного питания -- бухгалтерська звітність підприємства -- бухгалтерская отчетность предприятия -- місцеві видання -- местные издания Анотація: Розкриваються суттєві питання організації роботи та обліку на підприємствах громадського харчування: патентування та ліцензування діяльності, особливості обліку та документування операцій, порядок ціноутворення та інше. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Бутинець, Франц Францович; Янчева, Ліана Миколаївна; Глущук, Олена Миколаївна; Остапчук, Тетяна Петрівна; Якименко, Сергій Ігоревич; Бутинець, Франц Францович \ред.\; Бутинець, Франц Францович (доктор економічних наук ; 1938) \про нього\; Янчева, Ліана Миколаївна (кандидат економічних наук) \про неї\; Глущук, Олена Миколаївна (викладач економічних дисціплін) \про неї\; Остапчук, Тетяна Петрівна (кандидат економічних наук) \про неї\; Якименко, Сергій Ігоревич (викладач економічних дисціплін) \про нього\; Організація і розвиток науки у краї 11.02 Примірників всього: 6 ЧЗ (1), ФОНД (4), ВВ (1) Свободны: ЧЗ (1), ФОНД (4), ВВ (1) |
М21 Мальська, Марта Пилипівна. Організація готельного обслуговування [] : підручник / М. П. Мальська, І. Г. Пандяк, Ю. С. Занько ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України, Львів. нац. ун-т ім. І. Франка. - К. : Знання, 2011. - 366, [2] с. : рис., табл. - Л-ра: с. 294-299. - Дод.: с. 300-363. - ISBN 978-966-346-810-5 : 81.00 грн
Рубрики: Готельний бізнес--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): готельне обслуговування -- гостиничное обслуживание -- сфера гостинності -- сфера гостеприимства -- готельне господарство -- гостиничное хозяйство -- готельні послуги -- гостиничные услуги -- готельні служби -- гостиничные службы -- готельна архітектура -- гостиничная архитектура -- готельний бізнес -- гостиничный бизнес -- готельні підприємства -- гостиничные предприятия -- управління готельним підприємством -- управления гостиничным предприятием -- вартість готельних послуг -- стоимость гостиничных услуг -- підприємства громадського харчування -- предприятия общественного питания -- готельний менеджмент -- гостиничный менеджмент Анотація: Систематизовано виклад організаційних, управлінських і технологічних засад вивчення готельної сфери як навчальної дисципліни теоретико-методологічного й ужиткового спрямування. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Пандяк, Ігор Григорович; Занько, Юрій Степанович; Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України; Львівський національний університет імені Івана Франка Примірників всього: 1 ФОНД (1) Свободны: ФОНД (1) |
К26 Карсекін, Валерій Іванович. Проектування підприємств громадського харчування [] : навч. посіб. / В. І. Карсекін. - Київ : Вища шк., 1992. - 240 с. : рис., табл. - Дод.: с. 174-239. - ISBN 5-11-003753-1 : 8.00 грн
Рубрики: Харчові підприємства--Проектування--Навчальні видання для вищої школи Харчові виробництва--Технологічні розрахунки--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): технологічне проектування -- типове і індивідуальне проектування -- підприємства громадського харчування -- розміщення підприємств громадського харчування -- технологічні розрахунки цехів -- компонування приміщень -- заготовочні цехи -- зали обслуговування -- адміністративно-побутові приміщення -- інтер'єр виробничих приміщень -- інтер'єр залів обслуговування Анотація: Основи організації проектування підприємств громадського харчування, подано нормативи розрахунків і принципи мережі підприємств, їхню класифікацію. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
С76 Стан роздрібної мережі області [] : стат. бюлетень / Держ. ком. статистики України, Житомир. обл. упр. статистики ; [від. за вип. О. М. Канділова ; за ред. С. І. Іванової]. - Житомир : Голов. упр. статистики у Житомир. обл., 1999. - 44, [2] с. : табл. - 6.45 грн
Рубрики: Роздрібна торгівля--Економічний аналіз--Житомирська область, 1997-1998 рр.--Статистичні матеріали Житомирська область--Роздрібна торгівля--Економічний аналіз, 1997-1998 рр. -- Статистичні матеріали Кл.слова (ненормовані): місцеві видання -- статистика Житомирщини -- торгова мережа -- підприємства роздрібної торгівлі -- підприємства громадського харчування Анотація: Статистичний бюлетень містить інформацію про стан мережі роздрібної торгівлі та громадського харчування області в 1997-1998 роках. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Канділова, О. М. \від. за вип.\; Іванова, С. І. \ред.\; Торгівля. Кооперація 4.08; Державний комітет статистики УкраїниЖитомирське обласне управління статистики Примірників всього: 1 ФОНД (1) Свободны: ФОНД (1) |