З-14 Загальна технологія харчових виробництв у прикладах і задачах [] : навч. посібник / [Л. Л. Товажнянський [та ін.]. - Київ : Центр навч. л-ри, 2005. - 496 с. : рис., табл. - Літ.: с. 485-487. - ISBN 966-364-093-6 : 35.20 грн
Рубрики: Харчове виробництво--Технологічні процеси--Розрахунки--Навчальні видання для вищої школи Харчові продукти--Технологія--Рецептура--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): сировина харчового виробництва -- хлібні злаки -- технологія борошна -- технологія дріжджів -- технологія хліба -- технологія крупи -- технологія макаронних виробів -- технологія тіста -- технологія вершкового масла -- молоко -- технологія сиру -- технологія ковбасних виробів -- технологія жирів -- технологія спирту -- технологія вина -- технологія питної води -- технологія безалкогольних виробів -- технологія цукру -- технологія крохмалю -- технологія консервів Анотація: Викладено основи технології харчових виробництв, її фізико-хімічні, біохімічні та технологічні закономірності, характеристика сировини, асортимент виробів. Утримувачі документа: ЖОУНБ Дод.точки доступу: Товажнянський, Л. Л.; Бухкало, С. І.; Капустенко, П. О.; Орлова, Є. І. Примірників всього: 3 ВВ (2), ФОНД (1) Свободны: ВВ (2), ФОНД (1) |
М11 Мікрохвильова кулінарія [] / [авт.-упоряд.: Н. В. Сивкова, Д. В. Таболкін ; худож. І. В. Осипов]. - Х. : Фоліо, 2006. - 287 с. - (Домашня бібліотека). - Авт.-упоряд. зазначено на звороті тит. арк. - ISBN 966-03-3526-1 : 9.00 грн Рубрики: Мікрохвильова кулінарія--Рецептура--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): мікрохвильова кулінарія -- закуски -- бутерброди -- перші страви -- страви з м'яса -- страви з субпродуктів -- страви з птиці -- страви з риби -- страви з морепродуктів -- страви з сиру -- страви з яєць -- страви з овочів -- страви з грибів -- страви з крупів -- вироби з тіста Анотація: Мікрохвильова піч стала надійною помічницею домашніх господарок. У даному виданні наведено 500 рецептів приготування всіляких страв - і зовсім простих, і досить складних. Утримувачі документа: ЖОУНБ Дод.точки доступу: Осипов, І. В. \худ.\; Сивкова, Наталія Володимирівна \авт.-упоряд.\; Таболкін, Дмитро Володимирович \авт.-упоряд.\ Примірників всього: 2 ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (1) |
К90 Кулинария [] / худож. А. С. Ленчик. - Х. : Фолио, 2006. - 320 с. - (Домашняя коллекция). - ISBN 966-03-3153-3 : 9.00 грн Рубрики: Кулінарія--Домашнє приготування--Рецептура--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): кулинария -- кулінарія -- пищевые продукты -- харчові продукти -- салаты -- салати -- закуски -- первые блюда -- перші страви -- бульоны -- бульйони -- супы -- супи -- борщи -- борщі -- мясные блюда -- м'ясні страви -- блюда из птицы -- страви з птиці -- блюда из рыбы -- страви з риби -- блюда из овощей -- страви з овочів -- сладкие блюда -- солодкі страви -- сладкие пироги -- солодкі пироги -- сладкие каши -- солодкі каші -- фруктово-ягодный десерт -- фруктово-ягідний десерт -- мороженое -- морозиво -- блины -- млинці Анотація: Собраны сведения по составу, пищевой ценности и способам приготовления и хранения продуктов, а также приведены рецепты с описанием необходимых ингредиентов. Утримувачі документа: ЖОУНБ Дод.точки доступу: Ленчик, А.С. \худ.\ Примірників всього: 2 ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (1) |
П68 Праздничный стол [] / [сост.: Д. В. Таболкин, Т. В. Иовлева ; худож.-оформ. Л. Д. Киркач-Осипова]. - Х. : Фолио, 2005. - 319 с. - (Хозяйке на заметку). - Уклад. зазначено на звороті тит. арк. - ISSN 9789-6603. - ISBN 966-03-3077-4 : 08.00 грн Рубрики: Кулінарія--Домашнє приготування--Рецептура--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): кулинария -- домашнее приготовление -- бутерброды -- бутерброди -- салаты -- салати -- холодные закуски -- холодні закуски -- горячие закуски -- гарячі закуски -- вторые блюда -- другі страви -- выпечка -- випічка -- десерты -- десерти -- новогодные блюда -- новорічні страви -- рождественские блюда -- різдвяні страви -- блюда на масленицу -- страви на масляну -- пасхальные блюда -- великодні страви -- блюда на праздник Петра и Павла -- страви на св'ято Петра і Павла -- блюда на праздник Спаса -- страви на св'ято Спаса Анотація: Сделать праздники торжественными и запоминающимися поможет данная книга, в которой собраны лучшие рецепты блюд для праздничного стола. Утримувачі документа: ЖОУНБ Дод.точки доступу: Таболкин , Дмитрий Владимирович \сост.\; Иовлева, Татьяна Васильевна \сост.\; Киркач-Осипова, Л.Д. \худ.\ Примірників всього: 4 ВВ (2), АБ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (2), АБ (1), ФОНД (1) |
Т 12 Табаков, Антон Олегович. Кулинарные истории Антона Табакова [] / А. О. Табаков. - Москва : Махаон : ОКТОПУС, 2004. - 256 с. : ил. - (Непраздный интерес). - ISBN 5-18-000499-3. - ISBN 5-94887-007-3 : 048.00 грн
Рубрики: Кулінарія--Домашнє приготування--Рецептура--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): кулинария -- домашнее приготовление -- завтраки -- сніданки -- каши -- каші -- вторые блюда -- другі страви -- десерты -- десерти -- мясные блюда -- м'ясні страви -- рыбные блюда -- рибні страви -- коктейли -- коктейлі -- салаты -- салати -- молочные блюда -- молочні страви Анотація: [От вкусных и полезных блюд на столе нас отделяет собственное неумение их приготовить. Книга подскажет какой-то рецепт, подаст новую идею, вызовет желание вкусно поесть.] Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
А 87 Архіпов, Віктор Віталійович. Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані [] : навч. посібник / В. В. Архіпов, Т. В. Іванникова, А. В. Архіпова. - К. : Центр навч. л-ри, 2007. - 382 с. - ISBN 966-8347-48-X : 037.00 грн
Рубрики: Ресторанна справа--Кулінарія--Рецептура--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): продукція ресторанів -- продукция ресторанов -- рецептура блюд -- качество ресторанной продукции -- якість ресторанної продукції -- контроль якості -- контроль качества -- асортимент блюд -- органолептичний контроль -- органолептический контроль Анотація: Характеристика продукції ресторанного господарства, вимоги безпеки і контроль якості. Утримувачі документа: ЖОУНБ Дод.точки доступу: Іванникова, Т.В.; Архіпова, А.В. Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
А87 Архіпов, Віктор Віталійович. Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані [] : навч. посіб. / В. В. Архіпов, Т. В. Іванникова, А. В. Архіпова. - 2-ге вид. - Київ : Центр учбов. л-ри : Інкос, 2008. - 384 с. - Дод.: с. 363-381. - ISBN 978-966-364-648-0 : 60.00 грн, 065.00 грн
Рубрики: Ресторани--Рецептура--Технологічні процеси--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): продукція ресторану -- кейтеринг -- технологія супів -- якість продукції -- лабораторний аналіз проб -- теплова кулінарна обробка -- складання рецептур -- технологія соусів -- технологія страв з картоплі -- технологія страв з круп -- технологія страв з риби -- технологія кулінарної продукції -- технологія холодних страв -- технологія солодких страв -- технологія борошняних страв -- технологія кондитерських страв Анотація: Характеристика та технологія приготування ресторанних страв, вимоги до якості та безпеки сировини та готової продукції. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Іванникова, Тетяна Вікторівна; Архіпова, Анастасія Вікторівна Примірників всього: 3 ФОНД (2), ВВ (1) Свободны: ФОНД (2), ВВ (1) |
Т38 Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів [] : навч. посібник / за ред. Г. М. Лисюка. - Суми : Унів. кн., 2009. - 464 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с.460-463. - ISBN 978-966-680-437-5 : 065.00 грн
Рубрики: Борошняні кондитерські вироби--Сировина--Властивості--Навчальні видання Хлібні вироби--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): сировина хлібобулочних виробів -- структура тіста -- здобні булочні вироби -- борошняні кулінарні вироби -- випічні напівфабрикати -- хлібобулочні напівфабрикати -- дріжджове тісто -- желе -- оздоблювальні напівфабрикати -- креми -- торти -- національні борошняні кондитерські вироби -- тістечка -- рулети -- печиво -- рецептура борошняних виробів -- якість кондитерських виробів -- санітарні вимоги Анотація: Сировина, харчові і дієтичні добавки, композитні суміші для виробництва кондитерських і хлібобулочних виробів, наукові основи тістоутвлрення. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Лисюк, Г. М. \ред.\ Примірників всього: 2 ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (1) |
Р78 Ростовський, Володимир Сергійович. Збірник рецептур [] / В. С. Ростовський, Н. В. Дібрівська, В. Ф. Пасенко. - Київ : Центр учбов. л-ри, 2010. - 320 с. : табл. - ISBN 978-966-364-995-5 : 107.00 грн, 86.40 грн, 107.00 грн
Рубрики: Громадське харчування--Кулінарія--Рецептура--Україна--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): українська кухня -- холодні страви -- холодні закуски -- перші страви -- другі страви -- напої -- солодкі страви -- борошняні вироби -- кондитерські вироби -- історія кулінарії -- кулінарне мистецтво -- фірмові страви Анотація: Рецептура й технологія приготування фірмових страв, кулінарних виробіві і напоїв. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Дібрівська, Наталія Віталіївна; Пасенко, Василь Федорович Примірників всього: 3 АБ (1), ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: АБ (1), ФОНД (1), ВВ (1) |
Ж86 Жукова, Ірина Миколаївна. 550. Чудеса домашньої випічки [] / [І. М. Жукова ; пер. з рос. Н. В. Клюкіної ; худож. О. В. Зарбі-Гальчук]. - Донецьк : БАО, 2006. - 285, [3] с. : іл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - ISBN 966-338-336-4 : 14.60 грн
Рубрики: Борошняні кондитерські вироби--Домашнє приготування--Рецептура--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): торти -- торты -- пироги -- рулети -- рулеты -- кекси -- кексы -- пудинги -- суфлє -- суфле -- піца -- пицца -- тістечка -- пирожные -- печиво -- печенье -- вафлі -- вафли -- пряники Анотація: Переваги домашньї випічки: оригінальних тортів, тістечок, кексів,рулетів, печива, пудингів, пирогів та інших солодких і не солодких ласощів. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Клюкіна, Н. В. \пер.\; Зарбі-Гальчук, О. В. \худож.\ Примірників всього: 1 ФОНД (1) Свободны: ФОНД (1) |
Д69 Дорогоцінна енциклопедія українського застілля [] / [уклад. С. А. Мірошниченко ; худож.: О. К. Перепелиця, О. В. Зарбі-Гальчук]. - Донецьк : БАО, 2008. - 671, [1] с. : мал. - ISBN 978-966-338-456-6 : 25.50 грн
Рубрики: Кухня українська--Рецептура--Популярні видання Дозвілля--Спілкування--Тости--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): застільний етикет -- застольный этикет -- сервірування столів -- сервировка столов -- гості -- гости -- господарі -- хозяева -- святкові страви -- праздничные блюда -- пісні страви -- постные блюда -- пости -- посты -- прикрашання страв -- украшение блюд -- тости -- тосты -- розваги -- развлечения -- конкурси -- конкурсы -- застільні пісні -- застольные песни Анотація: До видання ввійшли універсальні матеріали, що допоможуть організувати й достойно провести будь-який урочистий захід - від дня народження до Різдва. У цій книжці є все: кулінарні рецепти та поради, рекомендації знавців етикету, пісні, тости та ігри - усього й не перелічиш! Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Мірошниченко, С. А. \уклад.\; Перепелиця, О. К. \худож.\; Зарбі-Гальчук, О.В. \худож.\ Примірників всього: 1 ФОНД (1) Свободны: ФОНД (1) |
П58 Попова, Олена Анастасівна. Швидке консервування. Кращі домашні рецепти [] / [О. А. Попова ; пер. з рос. І. Г. Данилюка ; худож. О. В. Зарбі-Гальчук]. - Донецьк : БАО, 2009. - 255, [1] с. : іл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - ISBN 978-966-481-059-0 : 20.00 грн
Рубрики: Домашнє консервування--Овочі--Фрукти--Рецептура--Практичні посібники Кл.слова (ненормовані): консервування овочів -- консервирование овощей -- консервування грибів -- консервирование грибов -- овочеві заготівлі -- овощные заготовки -- заготівля зелені -- заготовка зелени -- приправи -- приправы -- заправи -- заправка -- салати -- салаты -- консервування фруктів -- консервирование фруктов -- консервування ягід -- консервирование ягод -- фруктово-ягідні асорті -- фруктово-ягодные ассорти -- компоти -- компоты -- варення -- варенья -- джеми -- джемы -- мармелади -- мармелады -- повидло -- незвичайні рецепти -- необычные рецепты Анотація: Розміщено рекомендації, поради та рецепти з домашнього заготовлення плодів, овочів, ягід. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Данилюк, І. Г. \пер.\; Зарбі-Гальчук, О. В. \худож.\ Примірників всього: 1 ФОНД (1) Свободны: ФОНД (1) |
В 23 Ващекин, Егор Павлович. Ветеринарная рецептура [] : учеб. пособие / Е. П. Ващекин, К. С. Моловастый. - С.Пб. ; М. ; Краснодар : Лань, 2010. - 240 с. : табл. - (Учебники для вузов. Специальная литература). - Л-ра: с. 234-235. - ISBN 978-5-8114-1040-8 : 211.00 грн
Рубрики: Ветеринарія--Рецептура--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): сокращения в рецептах -- скорочення в рецептах -- несовместимость лекарственных средств -- несумісність лікарських засобів -- твердые лекарственные формы -- тверді лікарські форми -- капсулы -- капсули -- зарубежные лекарственные формы -- зарубіжні лікарські форми -- мягкие лекарственные формы -- м'ягкі лікарські форми -- мази -- мазі -- кремы -- креми -- жидкие лекарственные формы -- рідкі лікарські форми -- микстуры -- мікстури -- разные лекарственные формы -- різні лікарські форми -- аэрозоли -- аерозолі -- отпуск ядовитых лекарственных средств -- відпуск отруйних лікарських засобів Анотація: Правила оформления рецептов на лекарственные средства. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Моловастый, К. С. Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
З-80 Золотая энциклопедия кулинарии []. - Донецк : БАО, 2010. - 573, [3] с. : ил. - ISBN 978-966-548-024-2 : 38.00 грн
Рубрики: Домашня кулінарія--Приготування--Рецептура--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): кулинария -- кулінарія -- холодные закуски -- холодні закуски -- бутербродные массы -- бутербродні маси -- салаты -- салати -- мясные закуски -- м'ясні закуски -- закуски из рыбы -- закуски з риби -- первые блюда -- перші блюда -- бульоны -- бульйони -- борщи -- борщі -- рассольники -- розсольники -- солянки -- супы -- супи -- супы-пюре -- супи-пюре -- супи-молочные -- супи-молочні -- сладкие супы -- солодкі супи -- соусы -- соуси -- заправки -- вторые мясные блюда -- другі м'ясні страви -- говядина -- телятина -- свинина -- баранина -- блюда из птицы -- страви з птиці -- крольчатина -- крільчатина -- зайчатина -- субпродукты -- субпродукти -- блюда из рыбы -- страви з риби -- рыба отварная -- риба відварена -- рыба жареная -- риба смажена -- рыба тушеная -- риба тушкована -- рыба запеченная -- риба запечена -- отварные овощи -- відварені овочі -- запеченные овощи -- запечені овочі -- запеченные грибы -- запечені гриби -- тушеные овощи -- тушковані овочі -- тушеные грибы -- тушковані гриби -- жареные овощи -- смажені овочі -- жареные грибы -- смажені гриби -- блюда из круп -- страви з круп -- мучные блюда -- мучні страви -- блюда из макарон -- страви з макарон -- изделия из теста -- вироби з тіста -- пироги -- пряности и приправы -- прянощі і приправи -- рыбники -- рибники -- кулебяки -- пицца -- піцца -- торты -- торти -- пирожные -- тістечка -- печенье -- печиво -- блюда из творога -- страви з сиру -- блюда из яиц -- страви з яєць -- мороженое -- морозиво -- напитки -- напої -- чай -- кофе -- какао -- шоколад -- сладкие блюда -- солодкі страви -- квас -- соки -- молочные напитки -- молочні напої -- глазури -- глазурі -- дрожжевое тесто -- дріжджове тісто -- песочное тесто -- пісочне тісто Анотація: В издание вошли рецепты и практические рекомендации. Особое внимание уделено специфике и разнообразию национальных кухонь. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 1 ФОНД (1) Свободны: ФОНД (1) |
Б79 Большая кулинарная энциклопедия шеф-повара [] : пер. с англ. - М. : АСТ : Астрель, 2008. - 823, [1] с. : фото цв. - ISBN 978-5-17-057843-6 : 557.00 грн
Рубрики: Кулінарія--Рецептура--Наукові видання -- Популярні видання Кл.слова (ненормовані): сфера общественного питания -- сфера громадського харчування -- шеф-повар -- здоровая пища -- здорова їжа -- оборудование профессиональной кухни -- обладнання професійної кухні -- техника безопасности на кухне -- техніка безпеки на кухні -- тепловая обработка продуктов -- теплова обробка продуктів -- мясные деликатесы -- м'ясні делікатеси -- супи -- супы -- соусы -- соуси -- рыбные блюда -- рибні страви -- мясные блюда -- м'ясні страви -- блюда из птицы -- блюда з птиці -- вегетарианские блюда -- вегетаріанські страви -- картофельные блюда -- картопляні страви -- салаты -- пицца -- сэндвичи -- сендвичі -- закуски -- национальные блюда -- національні страви -- овощные гарниры -- овочеві гарніри -- колбасные изделия -- ковбасні вироби -- хлебобулочные изделия -- хлібобулочні вироби -- десерты -- мучные кондитерские изделия -- борошняні кондитерські вироби Анотація: Книга предлагает знания по таким важным в кулинарии темам как выбор продуктов, инструменты и классические методики, разъясняя каждое понятие (метод) текстом, пошаговыми цветными фотографиями и таблицами. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Г 74 Готуємо із задоволенням [] / [ред. Н. В. Бірічева]. - Х. : Веста, 2011. - 159, [1] с. : кол. іл. - (Енциклопедія кулінара). - ISBN 978-966-08-1809-5 : 128.00 грн
Рубрики: Кулінарія--Рецептура--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): салати -- закуски -- супи -- борщі -- рулети -- другі страви -- рибні страви -- десерти -- випічка -- калорійність харчових продуктів -- напої -- аперитив -- сервіровка столу Анотація: Більше 300 кольорових фотографій і рецептура, розроблена у власній кулінарній студії допоможуть у створенні оргинінальних страв. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Бірічева, Н. В. \ред.\ Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Б 71 Блюда на пару [] : большая энциклопедия : самая полная коллекция / [сост. И. А. Михайлова]. - М. : Эксмо, 2011. - 478, [2] с. : цв.ил. - (Кулинарное искусство). - Прил.: с. 430-451. - ISBN 978-5-699-34046-0 : 142.00 грн
Рубрики: Лікувальна кулінарія--Рецептура--Популярні видання Харчові продукти--Обробка теплом--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): лечебная кулинария -- пищевые продукты -- обработка теплом -- пароварка -- мясные блюда -- м'ясні страви -- рыбные блюда -- рибні страви -- овощные блюда -- овочеві страви -- грибные блюда -- грибні страви -- мучные блюда -- борошняні страви -- крупяные блюда -- круп'яні страви -- голубцы -- голубці -- пельмени -- пельмені -- манты -- манти -- вареники -- молочные блюда -- молочні страви -- десерты -- десерти Анотація: Диетологи всего мира единодушно советуют потреблять сваренную на пару пищу всем, кто вынужден заботиться о своем здоровье. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Михайлова, И. А. \сост.\ Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
В 56 Вкусная энциклопедия домашней кухни. 2000 уникальных рецептов на каждый день [] / [сост. В. М. Рошаль]. - М. : АСТ : Полиграфиздат ; СПб. : Сова, 2011. - 576 с. : ил. - Уклад. зазначено на звороті тит. арк. - Лит.: с. 557. - ISBN 978-5-17-065114-6 : 149.00 грн
Рубрики: Домашня кулінарія--Рецептура--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): домашняя кулинария -- приправи -- приправы -- салаты -- салати -- вегетарианские блюда -- вегетаріанські страви -- детский стол -- дитячий стіл -- мясные блюда -- м'ясні страви -- страви з морепродуктів -- холодные закуски -- холодні закуски -- бутерброды -- бутерброди -- горячие закуски -- гарячі закуски -- супи -- рыбные блюда -- рибні страви -- интимный ужин -- інтимна вечеря -- эротическая кулинария -- еротична кулінарія -- овочеві страви -- грибная кулинария -- грибна кулінарія -- молочні страви -- молочные блюда Анотація: Разнообразие рецептов салатов и закусок, супов, блюд из мяса, рыбы и овощей, прекрасных десертов. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Рошаль, В. М. \сост.\ Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Г 12 Гаврилова, Анна Сергеевна. Русская кухня. Чудеса русской кухни [] : 1000 лучших рецептов : полная кулинарная энциклопедия / А. С. Гаврилова. - М. : АСТ : Астрель : Полиграфиздат, 2010. - 511, [1] с. : фото цв. - (Чудо домашней кухни). - ISBN 978-5-17-064943-3 : 127.00 грн
Рубрики: Кухня російська--Рецептура--Довідкові видання; Ілюстративні видання Кл.слова (ненормовані): закуски -- первые блюда -- перші страви -- вторые блюда -- другі страви -- крупяные блюда -- круп'яні страви -- творожные блюда -- сирні страви -- рыбные блюда -- рибні страви -- соусы -- соуси -- выпечка -- випічка -- соления -- соління -- напитки -- напої -- праздничный стол -- святковий стіл -- постная кухня -- пісна кухня -- мясные блюда -- м'ясні страви Анотація: Рецепты мясных, рыбных, овощных блюд, сдобных пирогов и других лакомств, которые вызовут у вас искреннее восхищение. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |