Р74 Ростовський, Володимир Сергійович. Система технологій харчових виробництв [] : навч. посіб. / В. С. Ростовський, А. В. Колісник. - Київ : Кондор, 2008. - 256 с. : рис., табл. - Літ.: с. 252-254. - ISBN 978-966-351-080-4 : 31.00 грн, 30.30 грн, 20.00 грн, 37.00 грн
Рубрики: Харчові виробництва--Технологія--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): хлібобулочні вироби -- кондитерські вироби -- молочні вироби -- бродильне виробництво -- жири -- олії -- м'ясопродукти -- рибопродукти -- технолгія сиру Анотація: Маркетинг, ринкова поведінка споживача та імідж харчових продуктів на ринку. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Колісник, Анатолій Володимирович Примірників всього: 4 ВВ (3), ФОНД (1) Свободны: ВВ (3), ФОНД (1) |
Т38 Технологія продукції ресторанного господарства [] : навч.-наоч. посіб. / В. Ф. Доценко [та ін.] ; М-во освіти і науки України, Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : Кондор, 2019. - 290, [2] с. : іл., табл. - Літ.: с. 289-290. - ISBN 978-617-7841-45-5 : 300.00 грн
Рубрики: Установи громадського харчування--Харчові продукти--Технології --Виробництво--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): концепції створення продукції харчування -- асортимент продукції харчування -- напівфабрикати -- кулінарна продукція -- молочна продукція -- яєчні продукти -- м'ясопродукти -- рибопродукти -- холодні страви -- солодкі страви -- десертна продукція -- напої -- охолоджена продукція -- швидкозаморожена продукція -- борошняна кондитерська продукція -- меню ресторанного господарства Анотація: Таблиці та схеми, за допомогою яких в систематизованій формі описано технологічні операції та процеси, які відбуваються під час виробництва харчової продукції. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Доценко, В. Ф.; Кочерга, В. І.; Губеня, В. О.; Кирпіченко, О. М.; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |