С 24 Свинарство України [] : навч. посібник / [В. І. Герасимов [та ін.] ; за ред.: В. І. Герасимова, В. М. Нагаєвича, Д. І. Барановського]. - Х. : Еспада, 2008. - 454 с. : рис., табл. - Л-ра: с. 449-451. - ISBN 978-966-456-017-4 : 059.00 грн
Рубрики: Свинарство--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): історія свинарства -- история свиноводства -- світове виробництво свинини -- мировое производство свинины -- конституція -- конституция -- екстер'ер -- экстерьер -- інтер'ер -- интерьер -- генофонд -- породи -- породы -- племінна база -- племенная база -- технологія виробництва -- технология производства -- переробка -- переработка Анотація: Історія розвитку та сучасний стан свинарства в Україні та світі, біологічні особливості та господарсько- корисні якості свиней. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Герасимов, В.І.; Нагаєвич, В.М.; Барановський, Д.І.; Рибалко, В.П.; та ін.; Герасимов, В.І. \ред.\; Нагаєвич, В.М. \ред.\; Барановський, Д.І. \ред.\ Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Бальников, А. А. Мировой рынок свинины: кто будет вектором развития? [] / А. А. Бальников> // Тваринництво сьогодні = Животноводство сегодня : науч.-практ. журнал. - 2019. - N 6. - С. 6-13 : рис. Рубрики: Свинарство--Світовий ринок Кл.слова (ненормовані): свиноводство -- мировой рынок -- мировое производство свинины -- світове виробництво свинини -- мировое потребление свинины -- світове споживання свинини Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1) Вільні: ВВ (1) |