П16 Панкеев, Иван Алексеевич. Энциклопедия этикета [] : энциклопедия / И. А. Панкеев. - 5-е изд. перераб. - Москва : Астрель : АСТ : Олимп, 2007. - 406 с. : ил. - ISBN 5-17-042872-3. - ISBN 5-7390-1928-1. - ISBN 5-271-16426-8 : 039.00 грн
Рубрики: Етикет--Довідкові видання Кл.слова (ненормовані): правила поведения -- правила поведінки -- сервировка столов -- сервірування столів -- потребление напитков -- вживання напоїв -- культура еды -- культура їжи -- семейный этикет -- сімейний етикет -- этикет переписки -- етикет листування -- телефонный этикет -- телефонний етикет -- деловые отношения -- ділові стосунки -- вручение подарков -- вручення подарунків -- тосты -- тости -- поведение за столом -- поведінка за столом -- этикет траура -- етикет трауру Анотація: Самое подробное и детальное руководство, которое поможет овладеть всеми тонкостями делового и светского етикета. Утримувачі документа: ЖОУНБ Примірників всього: 1 МИСТ (1) Свободны: МИСТ (1) |
С 16 Сало, Я. М. Організація обслуговування населення на підприємствах ресторанного сервісу [] / Я. М. Сало. - 3-є вид. випр. і доп. - Л. : Афіша, 2008. - 301 с. - Бібліогр.: с. 291. - ISBN 978-966-325-082-3 : 038.00 грн
Рубрики: Ресторанна справа--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): торговий зал -- торговый зал -- персонал ресторана -- сервировка столов -- сервірування столів -- обслуговування відвідувачів -- обслуживание посетителей -- прийоми та бенкети -- приемы и банкеты -- зарубежная кухня -- іноземна кухня -- коктейлі -- ресторанний етикет -- ресторанный этикет Анотація: Основні відомості для офіціантів, метрдотелів та керівників ресторанів і кафе щодо раціональної організації обслуговування. Утримувачі документа: ЖОУНБ Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Д69 Дорогоцінна енциклопедія українського застілля [] / [уклад. С. А. Мірошниченко ; худож.: О. К. Перепелиця, О. В. Зарбі-Гальчук]. - Донецьк : БАО, 2008. - 671, [1] с. : мал. - ISBN 978-966-338-456-6 : 25.50 грн
Рубрики: Кухня українська--Рецептура--Популярні видання Дозвілля--Спілкування--Тости--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): застільний етикет -- застольный этикет -- сервірування столів -- сервировка столов -- гості -- гости -- господарі -- хозяева -- святкові страви -- праздничные блюда -- пісні страви -- постные блюда -- пости -- посты -- прикрашання страв -- украшение блюд -- тости -- тосты -- розваги -- развлечения -- конкурси -- конкурсы -- застільні пісні -- застольные песни Анотація: До видання ввійшли універсальні матеріали, що допоможуть організувати й достойно провести будь-який урочистий захід - від дня народження до Різдва. У цій книжці є все: кулінарні рецепти та поради, рекомендації знавців етикету, пісні, тости та ігри - усього й не перелічиш! Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Мірошниченко, С. А. \уклад.\; Перепелиця, О. К. \худож.\; Зарбі-Гальчук, О.В. \худож.\ Примірників всього: 1 ФОНД (1) Свободны: ФОНД (1) |
К 34 Келлинг, Альфред. Руководство для официантов [] = Facbbucb fur Kellner / А. Келлинг, Г. Фогель ; пер. с нем. А. В. Любарского. - Москва : Экономика, 1980. - 120 с. : рис., табл. - 0.45 р.
Рубрики: Громадське харчування--Офіціанти--Практичні посібники Кл.слова (ненормовані): общественное питание -- официанты -- психология работы официанта -- психологія роботи офіціанта -- методы обслуживания в ресторанах -- методи обслуговування в ресторанах -- отпуск блюд -- відпуск страв -- сервировка столов -- серверування столу -- обслуживание зарубежных гостей -- обслуговування закордонних гостей -- обслуживание посетителей -- обслуговування відвідувачів Анотація: Авторы характеризуют объективные и субъективные факторы, определяющие объем реализации продукции на предприятиях общественного питания и взаимоотношения официантов с посетителями. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Фогель, Гельмут; Любарский, А. В. \пер.\ Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |