П16 Панкеев, Иван Алексеевич. Энциклопедия этикета [] : энциклопедия / И. А. Панкеев. - 5-е изд. перераб. - Москва : Астрель : АСТ : Олимп, 2007. - 406 с. : ил. - ISBN 5-17-042872-3. - ISBN 5-7390-1928-1. - ISBN 5-271-16426-8 : 039.00 грн
Рубрики: Етикет--Довідкові видання Кл.слова (ненормовані): правила поведения -- правила поведінки -- сервировка столов -- сервірування столів -- потребление напитков -- вживання напоїв -- культура еды -- культура їжи -- семейный этикет -- сімейний етикет -- этикет переписки -- етикет листування -- телефонный этикет -- телефонний етикет -- деловые отношения -- ділові стосунки -- вручение подарков -- вручення подарунків -- тосты -- тости -- поведение за столом -- поведінка за столом -- этикет траура -- етикет трауру Анотація: Самое подробное и детальное руководство, которое поможет овладеть всеми тонкостями делового и светского етикета. Утримувачі документа: ЖОУНБ Примірників всього: 1 МИСТ (1) Свободны: МИСТ (1) |
С 16 Сало, Я. М. Організація обслуговування населення на підприємствах ресторанного сервісу [] / Я. М. Сало. - 3-є вид. випр. і доп. - Л. : Афіша, 2008. - 301 с. - Бібліогр.: с. 291. - ISBN 978-966-325-082-3 : 038.00 грн
Рубрики: Ресторанна справа--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): торговий зал -- торговый зал -- персонал ресторана -- сервировка столов -- сервірування столів -- обслуговування відвідувачів -- обслуживание посетителей -- прийоми та бенкети -- приемы и банкеты -- зарубежная кухня -- іноземна кухня -- коктейлі -- ресторанний етикет -- ресторанный этикет Анотація: Основні відомості для офіціантів, метрдотелів та керівників ресторанів і кафе щодо раціональної організації обслуговування. Утримувачі документа: ЖОУНБ Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
М84 Мостова, Л. М. Організація обслуговування на підприємствах ресторанного господарства [] : навч. посібник / Л. М. Мостова, О. В. Новікова. - Київ : Ліра-К, 2010. - 388 с. : рис. - Літ.: с. 366-367. - Дод.: с. 368. - ISBN 978-966-2174-07-6 : 93.00 грн
Рубрики: Ресторани--Сервісне обслуговування--Організація--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): послуга харчування -- виготовлення кулінарної продукції -- організація споживання продукції -- приміщення ресторану -- обладнання ресторанів -- ресторанний посуд -- ресторанне меню -- меблі ресторану -- сервірування столів -- ресторанне обслуговування -- подача блюд -- обслуговування банкетів -- обслуговування прийомів -- кейтерингове обслуговування -- готельно-туристичне обслуговування -- обслуговування іноземних туристів -- харчування на підприємстів -- харчування учнів Анотація: Комплексна характеристика організації обслуговування в закладах ресторанного господарства різних типів. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Новікова, О. В. Примірників всього: 2 ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (1) |
Б 11 Бєляєва, Алла Михайлівна. Усе про ресторанний бізнес [] / А. М. Бєляєва. - Донецьк : БАО, 2009. - 544 с. : рис., табл. - ISBN 978-966-481-329-4 : 31.40 грн
Рубрики: Громадське харчування--Ресторан--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): ресторанне господарство -- ресторанний бізнес -- приміщення ресторану -- столовий посуд -- столові прибори -- столова білизна -- сервірування столів -- культура обслуговування -- барна справа -- робота офіціанта -- меню ресторану -- меню бару -- меню кафе -- робота офіціанта -- подача страв -- обслуговування банкетів -- обслуговування прийомів -- обслуговування іноземних туристів -- охорона праці в репсторанних закладах -- пожежна безпека ресторану Анотація: Теоретичні основи організації обслуговування гостей в ресторанах і барах: форми обслуговування гостей, підготовка до роботи залу, сервірування столів, способи подачі страв, основи роботи барів і кафе. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Д69 Дорогоцінна енциклопедія українського застілля [] / [уклад. С. А. Мірошниченко ; худож.: О. К. Перепелиця, О. В. Зарбі-Гальчук]. - Донецьк : БАО, 2008. - 671, [1] с. : мал. - ISBN 978-966-338-456-6 : 25.50 грн
Рубрики: Кухня українська--Рецептура--Популярні видання Дозвілля--Спілкування--Тости--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): застільний етикет -- застольный этикет -- сервірування столів -- сервировка столов -- гості -- гости -- господарі -- хозяева -- святкові страви -- праздничные блюда -- пісні страви -- постные блюда -- пости -- посты -- прикрашання страв -- украшение блюд -- тости -- тосты -- розваги -- развлечения -- конкурси -- конкурсы -- застільні пісні -- застольные песни Анотація: До видання ввійшли універсальні матеріали, що допоможуть організувати й достойно провести будь-який урочистий захід - від дня народження до Різдва. У цій книжці є все: кулінарні рецепти та поради, рекомендації знавців етикету, пісні, тости та ігри - усього й не перелічиш! Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Мірошниченко, С. А. \уклад.\; Перепелиця, О. К. \худож.\; Зарбі-Гальчук, О.В. \худож.\ Примірників всього: 1 ФОНД (1) Свободны: ФОНД (1) |