Т38 Технология молочных продуктов [Текст] : учеб. пособие / [Г. Н. Крусь и др.]. - М. : Агропромиздат, 1988. - 367 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для техникумов). - Аквт. указ. на оборот. тит. л. - Лит.: с. 360. - Предм. указ.: с. 361-363. - ISBN 5-10-000215-8 : 1.10 р.
Рубрики: Молочні продукти --Технологічні процеси--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): первинна обробка молока -- первичная обработка молока -- приймання молока -- приемка молока -- сепарування молока -- сепарирование молока -- стирилізоване молоко -- стирилизованное молоко -- пастеризоване молоко -- пастеризированное молоко -- кисломолочні напої -- кисломолочные напитки -- технологія сметани -- технология сметаны -- технологія сиру -- технология сыра -- сирні вироби -- творожные изделия -- морозиво -- мороженое -- молочні консерви -- молочные консервы -- молочні продукти дитячого харчування -- молочные продукты детского питания -- сухі молочні суміші -- сухие молочные смеси -- рідкі молочні продукти -- жидкие молочные продукты -- кисломолочні продукти -- кисломолочные продукты -- пастоподібні продукти -- пастообразные продукты -- сироваріння -- сыроварение -- плавлений сир -- плавленый сыр -- вершкове масло -- сливочное масло -- казеїн -- казеин -- пахта -- молочна сироватка -- молочная сыроватка -- молочний сахар -- молочный сахар Анотація: Технологические процессы производства цельномолочных продуктов, масла, сыра и др. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Крусь, Галина Николаевна; Чекулаева, Лидия Васильевна; Шалыгина, Галина Александровна; Ткаль, Таисия Константиновна Примірників всього: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
П80 Производство сыра: технология и качество [] = Le fromage / пер. с фр. Б. Ф. Богомолова ; под ред. и с предисл.: Г. Г. Шилера. - М. : Агропромиздат, 1989. - 496 с. : рис., табл. - Библиогр. в конце глав. - Прил.: с. 471-475. - Предм. указ.: с. 476-479. - ISBN 5-10-001245-5 : 7.70 р.
Рубрики: Сироварство--Технологія--Якість--Практичні посібники Кл.слова (ненормовані): свертывание молока -- звертання молока -- сыворотка -- сиворотка -- посолка сыров -- засолювання сирів -- созревание сыра -- дозрівання сиру -- проготовление сгустка -- приготовлення згустку -- свойства молока -- властивості молока -- физические свойства сгустка -- фізичні властивості згустку -- резервирование сырной массы -- резервування сирної маси -- технологии приготовления сыра -- технології виготовлення сиру -- оборудование производства сыра -- обладнання виробництва сиру -- гигиенический аспект сыроделия -- гігієнічні аспекти сироваріння -- питательные свойства сыра -- поживні властивості сиру Анотація: Прогрессивные технологии в сыроделии, новые методики контроля и управления качеством на всех стадиях производства. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Богомолов , Б. Ф. \пер.\; Шилер, Г. Г. \ред., авт. предисл.\ Примірників всього: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
Якименко, Наталья. Научно-техническая революция и козы [] / Н. Якименко> // Тваринництво сьогодні = Животноводство сегодня : науч.-практ. журнал. - 2017. - N 1. - С. 68-71 : фот. Рубрики: Козівництво--Науково-технічний прогрес Кл.слова (ненормовані): продукція козівництва -- продукция козоводства -- лікування козиним молоком -- лечение козьим молоком -- органічне сироваріння -- органическое сыроварение Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1) Вільні: ВВ (1) |
Якименко, Наталья. Научно-техническая революция и козы [] / Н. Якименко> // Тваринництво сьогодні = Животноводство сегодня : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 7. - С. 70-72 : ил. Рубрики: Козівництво--Науково-технічний прогрес Кл.слова (ненормовані): користь козиного молока -- польза козьего молока -- органічне сироваріння -- органическое сыроварение Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1) Вільні: ВВ (1) |
Лісовський, Богдан. У тісній співпраці [] / Богдан Лісовський ; фот Богдан Лісовський> // Житомирщина : обл. офіц. громад.-політ. газета. - 2020. - N 13(18 лют.). - С. 4 : портр. - Практика господарювання Рубрики: Харчова промисловість--Молочне виробництво--Радомишльський район (Житомирська область), 2020 р. Радомишльській район (Житомирська область)--Харчова промисловість--Молочне виробництво, 2020 р. Кл.слова (ненормовані): молочна продукція -- сироваріння Анотація: Підприємство "Гурман - 2017" в Радомишльському районі Житомирської області обладнане сучасним устаткуванням, має власну лабораторію та спеціалізується на виготовленні масла та 4-х видів сирів (сулугуні, бринзу, плавлений і копчений). Дод.точки доступу: Лісовський, Богдан \фот.\ Є примірники у відділах: всього 1 : КР (1) Вільні: КР (1) |
Миронова, Катерина. Занимательная критика [] / Катерина Миронова> // Вокруг света. - 2020. - N 10. - С. 38-45 Рубрики: Туризм--Європа--Крит Кл.слова (ненормовані): минойцы -- мінойці -- туризм -- сыроварение -- сироваріння Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1) Вільні: ПЧЗ (1) |