330.131.7 Т33
Теоретико-методичні основи аналізу та оцінки господарського ризику підприємств харчової промисловості [] : монографія / [Н. С. Скопенко (кер.) кол. авт.] ; М-во освіти і науки України, Нац. ун-т харчових технол. - К. : Кондор, 2016. - 477, [1] с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці глав. - Дод.: с. 454-477. - ISBN 978-617-7278-43-5 : 200.00 грнББК 65.053 Рубрики: Підприємницькі ризики--Економічна оцінка--Дослідження--Наукові видання Харчова промисловість--Економіка--Дослідження--Україна--Наукові видання Кл.слова (ненормовані): система ризиків -- система рисков -- управління ризиками -- управление рисками -- технологічні ризики -- технологические риски -- фінансові ризики -- финансовые риски -- ризик-менеджменту -- риск-менеджмент -- управління ризиком підприємств -- управление рисками предприятий -- факторний аналіз ризику підприємств -- факторный анализ рисков предприятий -- оцінки ризику -- оценки рисков -- зовнішній ризик підприємств -- внешний риск предприятий -- глобальні ризики -- глобальные риски -- країнові ризики -- страновые риски -- ризики формування продовольчої системи -- риски формирования продовольственной системы -- аналіз молочної галузі -- анализ молочной отрасли -- ринок морозива -- рынок мороженого -- аналіз чинників ризику -- анализ факторов риска -- м'ясна галузь -- мясная отрасль -- ринок продуктів дитячого харчування -- рынок продуктов детского питания -- діагностика ризиків -- диагностика рисков -- ризики хлібопекарської галузі -- риски хлебопекарной отрасли -- маркетингові ризики -- маркетинговые риски -- ризики виробників яєць -- риски производителей яиц -- управління агропромисловими формуваннями -- управление агропромышленными формированиями Анотація: Дослідження теоретичних, методичних та практичних основ аналізу та оцінки ризику підприємств харчової промисловості.
Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Скопенко, Н. С.; Міністерство освіти і науки УкраїниНаціональний університет харчових технологій
Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1)
|