М 69 Михальські, Торстен Управління якістю у харчовій промисловості із врахуванням Європейського харчового кодексу і міжнародно визнаних стандартів [] / Торстен Михальські, Франк Ліліє, Анжеліка Досін. - Л. : ПАІС, 2006. - 336 с. : рис., табл. - Перелік ключ. слів.: с. 321-326 . - ISBN 966-7651-44-4 : 200.00 грн
Рубрики: Харчове виробництво Якість продукції Кл.слова (ненормовані): критерії якості -- Європейський харчовий кодекс -- стандарти на продукти харчування -- системи управління якістю -- система якості НАССР -- верифікація Анотація: Європейське законодавство стосовно продуктів харчування, практичні рекомендації зі створення систем управління якістю. Утримувачі документа: ЖОУНБ Дод.точки доступу: Ліліє, Франк; Досін, Анжеліка Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
З-41 Збалансування продовольчого ринку в контексті забезпечення продовольчої безпеки [] : монографія / [І. В. Федулова (кер.) та ін.] ; Нац. ун-т харч. технологій. - К. : Кондор, 2015. - 396, [2] с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - ISBN 978-617-7278-44-2 : 170.00 грн
Рубрики: Продовольча безпека--Ринок--Дослідження--Наукові видання Кл.слова (ненормовані): формування продовольчого ринку -- формирование продовольственного рынка -- прогнозування продовольчого ринку -- прогнозирование продовольственного рынка -- системи управління якістю -- системы управления качеством -- розвиток продовольчого ринку -- развитие продовольственного рынка -- ринок м'ясної продукції -- рынок мясной продукции -- ринок молочної продукції -- рынок молочной продукции -- ринок хліба -- рынок хлеба -- ринок цукру -- рынок сахара -- овочева галузь -- овощная отрасль -- олійно-жирова галузь -- масложировая отрасль -- розвиток харчової промисловості -- развитие пищевой промышленности -- моделювання ефективності -- моделирование эффективности -- якість екологічного менеджменту -- качество экологического менеджмента Анотація: Результати досліджень методичних і практичних засад стратегічного розвитку продовольчого ринку. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Федулова, І. В.; Драган, О. І.; Кундєєва, Г. О.; Лисенко, О. А.; Національний університет харчових технологій Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
К20 Капінос, Геннадій Іванович. Управління якістю [] : навч. посібник / Г. І. Капінос, І. В. Грабовська. - Київ : Кондор, 2016. - 277, [1] с. : табл., рис. - Бібліогр.: с. 273-277. - ISBN 978-617-7278-83-1 : 150.00 грн
Рубрики: Менеджмент--Управління--Якість--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): галузі управління якістю -- проблема якості -- якість продукції -- національні премії з якості -- концепції TQM -- системи управління якістю -- системи якості -- інструменти контролю якості -- сертифікація системи якості -- стандарти ISO серії 9000 -- витрати на якість -- аудит якості -- статистичні методи контролю якості -- гістограми якості -- мотивація персоналу якості -- структура документації СМЯ Анотація: Дослідження сучасного досвіду в галузі менеджменту якості, використання найновіших міжнародних стандартів якості. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Грабовська, Ірина Василівна Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Д58 Довідник товарознавця. Продовольчі товари [] : навч. посіб. / [С. В. Князь та ін.] ; за ред. С. В. Князя ; М-во освіти і науки України, Нац. ун-т "Львів. політехніка". - Львів : Вид-во Львів. політехники, 2016. - 338, [2] с. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Літ.: с. 279-304. - Дод.: с. 306-323. - Предм. покажч.: с. 324-338. - ISBN 978-617-607-965-1 : 195.00 грн
Рубрики: Товарознавство--Продовольчі товари--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): експертиза якості товарів -- суб'єкти стандартизації -- системи управління якістю -- захист прав інтелектуальної власності -- класифікація товарів -- властивості товарів -- пакування товарів -- зберігання товарів -- транспортування товарів -- реалізація товарів Анотація: Ключові категорії та поняття у сфері комерційної діяльності й експертизи якості продовольчих товарів. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Князь, Святослав Володимирович; Загородній, Анатолій Григорович; Римар, Микола Васильович; Георгіаді, Неллі Георгіївна; Князь, Святослав Володимирович \ред.\; Міністерство освіти і науки України; Національний університет "Львівська політехніка" Примірників всього: 2 ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (1) |
Т58 Топольник, Віра Григорівна. Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві [] : навч. посіб. / В. Г. Топольник ; М-во освіти і науки України, Донець. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Львів : Магнолія 2006, 2018. - 326, [1] с. : рис., табл. - (Вища освіта в Україні). - Літ.: с. 259-263. - Глосарій: с. 290-302. - Дод.: с. 303-326. - ISBN 978-617-574-054-5 : 250.00 грн
Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес--Управління--Якість--Україна--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): управління якістю -- системи управління якістю -- управління системою -- управління процесами -- визначення якості продукції -- випуск продукції -- якість послуг -- кваліметрія готельно-ресторанного господарства -- якість продуктів харчування -- оцінювання обслуговування -- оцінювання готельних послуг -- оцінювання персоналу -- аналіз вимог споживачів -- керування виробництвом послуг -- управління процесом продажу Анотація: Менеджмент якості в сучасних умовах і створення систем якості в готельно-ресторанному господарстві, методична база оцінювання, кваліметрія об'єктів. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Міністерство освіти і науки України; Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
П16 Панченко, Марія Олександрівна. Управління якістю: теорія та практика [] : навч. посіб. / М. О. Панченко ; М-во освіти і науки України, Одес. нац. політехн. ун-т, Ін-т бізнесу, економіки та інформац. технолог. - Київ : Центр учб. літ., 2018. - 227, [1] с. : рис., табл. - Літ. в кінці тем. - Літ.: с. 224-227. - ISBN 978-617-673-820-6 : 160.00 грн Присвяч. 100-річчю 1918-2018 Одес. нац. політехн. ун-ту
Рубрики: Якість--Управління--Контроль--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): проблеми управління якістю -- досвід управління якістю -- концепція управління якістю -- системи управління якістю -- система якості в стандартах -- сертифікація системи якості -- облік витрат на якість -- аудит якості -- премії якості Анотація: Управління якістю: поняття та категорії, еволюція підходів, висвітлення міжнародного та вітчизняного досвіду з управління якістю. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Міністерство освіти і науки України; Одеський національний політехнічний університет; Інститут бізнесу, економіки та інформаційних технологій. Кафедра менеджменту Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |