Р 78 Ростовський, Володимир Сергійович. Теоретичні основи технології громадського харчування. Загальна частина [] : навч. посіб. / В. С. Ростовський. - Київ : Кондор, 2006. - 197, [3] с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 196-197. - ISBN 966-351-026-9 : 30.00 грн
Рубрики: Громадське харчування--Кулінарія--Технологічні процеси--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): теплова обробка продуктів -- білки -- жирові харчові продукти -- вуглеводи -- смак, аромат -- смакові добавки -- овочі -- м'ясо і м'ясопродукти Анотація: Теоретичні основи та технологічні процеси кулінарної обробки харчових продуктів. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
"Ароматные секреты" []> // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 8. - С. 28-29 : рис. Рубрики: Харчові домішки Кл.слова (ненормовані): пищевые добавки -- харчові добавки -- вкусовые добавки -- смакові добавки -- ароматные инновации -- ароматні інновації Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1) Вільні: ВВ (1) |