Е64 Енциклопедія консервування [] / [упоряд. І. О. Сокол ; худож. І. В. Осипов]. - Х. : Фоліо, 2005. - 480 с. - (Домашня бібліотека). - ISBN 966-03-3172-X : 011.00 грн
Рубрики: Консервування--Довідкові видання; Популярні видання Кл.слова (ненормовані): сушіння продуктів -- сушка продуктов -- копчення продуктів -- копчение продуктов -- соління -- соление -- засолюваня -- засолка -- квашення -- квашение -- маринування -- маринование -- консервування зелені -- консервирование зелени -- замороження продуктов -- замораживание продуктов -- грибні заготовки -- грибные заготовки Анотація: Способи консервування продуктів: сушіння, копчення, соління, квашення, маринування, теплова обробка, замороження. Утримувачі документа: ЖОУНБ Дод.точки доступу: Сокол, І.О. \упоряд.\; Осипов, І.В. \худ.\ Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Я 66 Янчева, Марина Олександрівна. Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м'яса і м'ясопродуктів [] : навч. посібник / М. О. Янчева, Л. В. Пешук, О. Б. Дроменко. - К. : Центр учбов. л-ри, 2009. - 304 с. : табл. - Глосарій: с.292-298. - Предм. покажч.: с.299-302. - Л-ра: с.303. - ISBN 978-966-364-765-4 : 057.50 грн
Рубрики: Технологія м'яса і м'ясних продуктів--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): м'ясо -- мясо -- м'ясопродукти -- мясопродукты -- харчування -- питание -- склад м'яса -- состав мяса -- органолептичні характеристики -- органолептические характеристики -- біохімія тканин -- биохимия тканей -- біохімія органів -- биохимия органов -- забій тварин -- убой животных -- холодильне оброблення -- холодильная обработка -- соління -- соление -- копчення -- копчение -- теплове оброблення -- тепловая обработка -- сушіння -- сушка -- фізичні властивості м'яса -- физические свойства мяса Анотація: Фізіологічні функції, будова, склад, фізико-хімічні та біохімічні властивості тканин м'яса. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Пешук, Л.В.; Дроменко, О.Б. Примірників всього: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
Т93 1000 рецептов домашних заготовок [] : [вкусные разносолы для вашего стола] / [сост. Т. Г. Корельская]. - Харьков ; Белгород : Клуб семейн. досуга, 2010. - 379, [5] с. : ил. - ISBN 978-966-14-0823-3 (Украина). - ISBN 978-5-9910-1181-5 (Россия) : 40.00 грн
Рубрики: Домашнє консервування--Рецепти--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): домашнее консервирование -- подготовка сырья -- підготовка сировини -- стерилизация -- стерілізація -- пастеризация -- пастерізація -- соление продуктов -- соління продуктів -- квашение -- квашення -- сушка -- сушіння -- хранение продуктов -- зберігання продуктів Анотація: Основы домашних заготовок овощей, фруктов, ягод, грибов и зелени (консервирование, соление, маринование, сушка, замораживание), приведены правила их переработки. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Корельская, Татьяна Григорьевна \сост.\ Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
К65 Консервируем сами [] / [сост. Н. В. Родионов]. - 4-е изд., стер. - Москва : Цитадель-трейд, 2002. - 207 с. : табл. - (Для Вас). - Лит.: с. 188. - ISBN 5-7657-0187-6 : 3.60 р. Рубрики: Домашнє консервування--Рецепти--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): домашнее консервирование -- соление -- соління -- квашение -- квашення -- сушка -- сушіння -- замораживание плодов -- заморожування плодів -- варенье -- варення -- мармелад Анотація: Консервирование и другие виды переработок овощей, плодов, ягод и грибов. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Родионов, Н. В. \сост.\ Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |