П81 Промышленная микробиология [] : учеб. пособие / [З. А. Аркадьева и др.] ; под общ. ред. Н. С. Егорова. - Москва : Высш. шк., 1989. - 688 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Лит.: с. 677-687. - ISBN 5-06-001482-7 : 1.90 р. Рубрики: Технічна мікробіологія--Процеси--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): техническая микробиология -- промислова мікробіологія -- история промышленной микробиологии -- історія промислової мікробіології -- микроорганизмы -- мікроорганізми -- селекция микроорганизмов -- селекція мікроорганізмів -- штаммы микроорганизмов -- штами мікроорганізмів -- культивирование микроорганизмов -- культивування мікроорганізмів -- хранение микроорганизмов -- зберігання мікроорганізмів -- бактериофаги -- бактеріофаги -- антибиотики -- антибіотики -- витамины -- вітаміни -- каротиноиды -- каротиноїди -- гиббереллины -- гібереліни -- алкалоиды -- алкалоїди -- аминокислоты -- амінокислоти -- нуклеотиды -- нуклеотиди -- ферменты -- ферменти -- липиды -- ліпіди -- полисахариды -- полісахариди -- спиртовое брожение -- спиртове бродіння -- молочнокислое брожение -- молочнокисле бродіння -- пропионовокислое брожение -- пропіоновокисле бродіння -- ацетоно-бутиловое брожение -- ацетоно-бутилове бродіння -- уксус -- оцет -- производство белка -- виробництво білку -- вакцины -- вакцини -- биотехнология металлов -- біотехнологія металів Анотація: Характеристика микроорганизмов, методы их получения, селекции, культивирования и хранения. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Аркадьева, Зинаида Александровна; Безбородов, Алексей Михайлович; Блохина, Ирина Николаевна; Воробьева, Л. И.; Егоров, Н. С. \ред.\ Примірників всього: 3 ВВ (1), ФОНД (2) Свободны: ВВ (1), ФОНД (2) |
К46 Кишковский, Збигнев Николаевич. Химия вина [] : учебник / З. Н. Кишковский, И. М. Скурихин. - 2-е изд., перераб. и доп. - Москва : Агропромиздат, 1988. - 254 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений). - Лит.: с. 245. - Предм. указ.: с. 246-251. - ISBN 5-10-000130-5 : 0.90 р. Рубрики: Вина--Виробництво--Хімічні процеси--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): химический состав винограда -- хімічний склад винограду -- химический состав вина -- хімічний склад вина -- органические кислоты -- органічні кислоти -- фенольные соединения -- фенольні сполуки -- азотистые вещества -- азотні речовини -- витамины -- вітаміни -- спирты -- спирти -- альдегиды -- альдегіди -- минеральные вещества -- мінеральні речовини -- этапы получения вина -- етапи отримання вина -- спиртовое брожение -- спиртове бродіння Анотація: Данные о соединениях, входящих в состав винограда, сусла и вина, показано их технологическое значение, рассмотрены основные технологические процессы. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Скурихин, Игорь Михайлович Примірників всього: 1 ФОНД (1) Свободны: ФОНД (1) |