П32 Піка, Микола Андрійович. Чи все ви знаєте про картоплю? [] / М. А. Піка, П. О. Франчук. - Київ : Урожай, 1985. - 223 с. : рис., табл. - Літ.: с. 220-221. - 0.45 р.
Рубрики: Картопля--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): історія вирощування картоплі -- дика картопля -- склад картоплі -- лікувальні властивості картоплі -- захист картоплі -- селекція картоплі -- сорти картоплі -- страви з картоплі Анотація: Історія походження культури картоплі та її цінність як продукту харчування. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Франчук, Павло Олексійович Примірників всього: 4 ФОНД (1), ВВ (2), ЧЗ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (2), ЧЗ (1) |
Б71 Блюда из овощей и фруктов [] / [худож.-оформ. Л. Д. Киркач-Осипова]. - Х. : Фолио, 2005. - 318 с. - (Кулинарная коллекция). - ISBN 966-03-3154-1 : 9.00 грн
Рубрики: Овочеві страви--Приготування--Рецептура--Популярні видання Фруктово-ягідні страви--Приготування--Рецептура--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): картофельные блюда -- страви з картоплі -- блюда с капусты -- страви з капусти -- блюда с кабачков -- кабачкові страви -- блюда с баклажан -- страви з баклажан -- морковные блюда -- страви з моркви -- блюда с перца -- страви з перцю -- блюда с помидор -- страви з помідор -- блюда с огурцов -- страви з огірків -- блюда из фруктов -- фруктові страви Анотація: Оригинальные рецепты, практические советы и рекомендации опытных кулинаров по приготовлению блюд из овощей и фруктов, знание которых поможет сохранить вкус, аромат и их полезные свойства. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Киркач-Осипова, Л.Д. \худож.\ Примірників всього: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
У45 Українські страви [] / [упоряд. Б. Н. Фік ; худож.-оформ. Л. Джанік'ян]. - Х. : Світовид ; К. : ТАСТ-М, 2002. - 256 с. : табл., фото.кол. - ISBN 966-7921-25-X : 27.00 грн
Рубрики: Кухня українська--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): харчові речовини -- пищевые вещества -- холодні закуски -- холодные закуски -- перші страви -- первые блюда -- другі страви -- вторые блюда -- страви з картоплі -- блюда с картошки -- домашнє консервування -- домашнее консервирование -- вареники -- страви з крупів -- блюда из круп -- страви з грибів -- блюда из грибов -- страви з бобових -- блюда из бобовых -- борошняні страви -- мучные блюда -- сирні страви -- творожные блюда -- яєчна кулінарія -- яичная кулинария -- плодово-ягідні консерви -- плодово-ягодные консервы -- солодке тісто -- сладкое тесто -- напої -- напитки -- виноградні вина -- виноградные вина -- сервірування столу -- сервировка стола -- домашні заготівлі -- домашние заготовки -- зберігання продуктів -- хранение продуктов -- історія української кухні -- история украинской кухни Анотація: Поєднання відновленої рецептури старих українських страв має допомогти приготувати в домашніх умовах різноманітні кулінарні вироби української кухні. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Фік, Б. Н. \упоряд.\; Джанік'ян, Л. \худож.\ Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
К26 Карсекіна, Валентина Вікторівна. Страви української кухні [] : навч. посібник / В. В. Карсекіна, Л. М. Скрипка. - К. : Вища шк., 1993. - 239 с. : фото.кол. - ISBN 5-11-004206-3 : 35000.00 крб, 35000.00 крб крб, 10000.00 крб крб
Рубрики: Кухня українська--Культурна спадщина--Традиції--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): старовинна українська кухня -- старинная украинская кухня -- салати -- салаты -- закуски -- бутерброди -- бутерброды -- грінки -- гренки -- борщі -- борщи -- капусняки -- розсольники -- рассольники -- супи -- супы -- кулеші -- кулеши -- страви з картоплі -- блюда с картошки -- страви з круп -- блюда с круп -- м'ясні страви -- мясные блюда -- солодкі страви -- сладкие блюда -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия Анотація: Особливості національної старовинної і сучасної української кухні, подано рецептуру і технологію приготування традиційних українських страв, розроблених майстрами-кухарями різних регіонів України. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Скрипка, Людмила Миколаївна Примірників всього: 3 ФОНД (2), ВВ (1) Свободны: ФОНД (2), ВВ (1) |
Б11 Білоцька, Вікторія Болеславівна. Домашня кулінарія [] / В. Б. Білоцька, В. В. Карсекіна. - 2-ге вид. - Київ : Техніка, 1993. - 143 с. - ISBN 5-335-01251-X : 600.00 крб
Рубрики: Домашня кулінарія--Рецептура--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): холодні закуски -- гарячі закуски -- супи -- страви з м'яса -- страви з риби -- страви з борошна -- страви з макаронів -- страви з картоплі -- страви з овочів -- гарніри -- соуси -- солодкі страви -- вироби з тіста -- напої Анотація: Описано широкий асортимент різноманітних за складністю приготування страв: оригінальних холодних та гарячих закусок, перших, других та солодких страв. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Карсекіна, Валентина Вікторівна Примірників всього: 3 ВВ (1), АБ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), АБ (1), ФОНД (1) |
З-96 Зыкин, А. Г. Десять самых урожайных сортов картофеля [] / А. Г. Зыкин. - Москва : АСТ ; Санкт-Петербург : Астрель-СПб, 2005. - 175, [1] с. : ил. - (Чудо-урожай / [оформ. Д. А. Райкина]). - ISBN 5-17-030555-9 : 5.00 грн
Рубрики: Картопля--Вирощування--Науково-популярні видання Кл.слова (ненормовані): выращивание картофеля -- вирощування картоплі -- сорта картофеля -- сорти картоплі -- болезни картофеля -- хвороби картоплі -- лечение картофелем -- лікування картоплею -- блюда из картофеля -- страви з картоплі Анотація: В книге рассказано о том, как подготовить посадочные клубни и ухаживать за картофелем, описаны приемы защиты картофеля от вредителей и болезней. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
А26 Агроекологічні основи вирощування картоплі [] : навч. посіб. / [В. М. Положенець та ін.] ; за ред. В. М. Положенця ; М-во аграр. політики України, Держ. агроеколог. ун-т. - Київ : Світ, 2008. - 194, [2] с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Літ.: с. 192-194. - 35.00 грн
Рубрики: Картопля--Вирощування--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): історія картоплярства -- сорти картоплі -- захист картоплі -- зберігання картоплі -- страви з картоплі -- лікування картоплєю -- картопля в косметиці -- корми з картоплі -- переробка картоплі -- економіка картоплярства Анотація: Народно-господарське значення, біологічні особливості та вимоги до агроекологічних умов вирощування картоплі, роль ії для лікування та дієтичного і дитячого харчування людей. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Положенець, В. М.; Чернілевський, М. С.; Немерицька, Л. В.; Положенець, О. В.; Положенець, В. М. \ред.\; Міністерство аграрної політики України; Державний агроекологічний університет Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |