630.892.5
Ш23


    Шапиро, Давид Копелевич.
    Дикорастущие плоды и ягоды [] / Д. К. Шапиро, Н. И. Манциводо, В. А. Михайловская. - 4-е изд., стер. - Минск : Ураджай, 1989. - 128 с. : рис., табл. - Лит.: с. 125. - ISBN 5-7860-0453-8 : 0.75 р.
УДК
ББК 41.8
Рубрики: Дикорослі рослини--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
дикорастущие плодовые растения -- дикорослі плодові рослини -- дикорастущие ягодные растения -- дикорослі ягідні рослини -- питательная ценность дикорастущих плодов -- поживна цінність дикорослих плодів -- питательная ценность дикорастущих ягод -- поживна цінність дикорослих ягід -- консервирование дикорастущих плодов -- консервування дикорослих плодів -- консервирование дикорастущих ягод -- консервування дикорослих ягід -- сушка плодов -- сушіння плодів -- сушка ягод -- сушіння ягід -- замораживание плодов -- заморожування плодів -- замораживание ягод -- заморожування ягід
Анотація: Описываются дикорастущие ягоды и плоды. Особое внимание уделяется пищевым и лечебным свойствам клюквы, черники, голубики, брусники, рябины.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Манциводо, Неонила Ильинична; Михайловская, Вера Арсентьевна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

664.85
С45


    Скрипников, Юрій Георгійович.
    Технологія переробки плодів і ягід [] : навч. посібник / Ю. Г. Скрипников ; пер. з рос. В. К. Сидоренка. - Київ : Урожай, 1991. - 272 с. : рис., табл. - (Посібники для профтехучилищ). - Дод.: с. 261-264. - Літ.: с. 265. - ISBN 5-337-00984-2 : 2.20 р.
УДК
ББК 36.913
Рубрики: Плоди--Переробка--Навчальні видання
   Ягоди--Переробка--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
консервування плодів -- консервування ягід -- сушіння плодів -- сушіння ягід -- плодосховища -- технохімічний контроль консервування -- виробнича санітарія -- прянощі для консервування -- зберігання плодоовочевої продукції
Анотація: Описано плодово-ягідну сировину, способи її доставки, зберігання, процеси виробництва соків, компотів, консервів, сушіння плодів, основи організації технохімічного контролю.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Сидоренко, В. К. \пер.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

641.48
Д66


   
    Домашние заготовки и консервирование [] / [сост. В. Г. Титова]. - Київ : Будівельник, 1983. - 80 с. : рис., табл. - (В помощь хозяйкам). - Лит.: с. 79. - ISBN 5-7705-0576-1 : 150.00 крб
УДК
ББК 36.910
Рубрики: Домашнє консервування--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
домашнее консервирование -- овощи консервированные -- овочі консервовані -- овощи маринованные -- овочі мариновані -- способы хранения овощей -- способи зберігання овочів -- соки -- компоты -- компоти -- мармелад -- квашенные ягоды -- квашені ягоди -- сушка ягод -- сушіння ягід -- лечебные свойства ягод -- лікарські властивості ягід
Анотація: Рецепты как обычных, так и экономичных, с малым расходом сахара заготовок плодов и ягод, современные и старинные способы засолки, консервирования и маринования овощей.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Титова, В. Г. \сост.\
Примірників всього: 3
ВВ (1), ФОНД (2)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (2)