П 31 Пешук, Людмила Василівна. Біохмія та технологія оліє-жирової сировини [] : навч. посібник / Л. В. Пешук, Т. Т. Носенко. - К. : Центр учбов. л-ри, 2011. - 295, [1] с. : табл., рис. - Дод.: с. 585-289. - Л-ра: с. 290-292. - ISBN 978-611-01-0035-9 : 68.00 грн
Рубрики: Біохімія--Продукція рослинництва--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): олійні культури -- масленичные культуры -- морфологічна характеристика плодів -- морфологическая характеристика плодов -- обмін речовин насіння -- обмен веществ семян -- дозрівання насіння -- созревание семян -- зберігання насіння -- сохранность семян -- властивості насіння -- свойства семян -- якість олійного насіння -- качество масленичных семян -- білково-олійні рослини -- белково-масленичные растения -- тваринні жири -- животные жиры -- білкові продукти -- белковые продукты -- соєві продукти -- соевые продукты Анотація: Біохімічний склад сучасних сортів та гібридів насіння основних олійних культур,нетрадиційної олійної сировини. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Носенко, Тетяна Тимофіївна Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
З-14 Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах [] : підручник для студ. навч. закл. / Л. Л. Товажнянський [та ін.]. - Київ : Центр учбов. л-ри, 2011. - 831, [1] с. : табл., рис. - Дод.: с. 809-831. - Літ.: с. 814-818. - ISBN 978-611-01-0208-7 : 117.00 грн
Рубрики: Харчова промисловість--Технології--Задачі (навч.)--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): сировина харчових виробництв -- технологія борошна -- технологія хлібопекарських дріжджів -- технологія хлібобулочних виробів -- виробництво крупи -- технологія макаронних виробів -- вершкове масло -- молоко -- виготовлення сиру -- технологія м'яса -- технологія ковбасних виробів -- технічні жири -- тваринні жири -- бродильне виробництво -- технологія вина -- безалкогольні напої -- виробництво пива -- технологія цукру -- технологія крохмалю -- консервне виробництво -- технологія шоколадних виробів -- кондитерське виробництво -- кисломолочні продукти -- технологія морозива -- овочесушильне виробництво -- теплообмінні апарати -- енергозберігаючі технології Анотація: Технології харчової промисловості, її фізико-хімічні, біохімічні та технологічні закономірності. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Товажнянський, Л. Л.; Бухкало, С. І.; Капустенко, П. О.; Арсеньева, О. П. Примірників всього: 3 ВВ (2), ФОНД (1) Свободны: ВВ (2), ФОНД (1) |
С91 Сухаренко, Олена Валеріївна. Біохімія [] : лабораторний практикум і завдання модульного контролю / О. В. Сухаренко, В. С. Недзвецький ; М-во освіти і науки України, Керч. держ. морський технол. ун-т. - Київ : Ліра-К, 2017. - 194, [2] с. : рис., табл. - Літ.: с. 189. - Дод.: с. 190-194. - ISBN 978-966-2609-59-2 : 90.00 грн
Рубрики: Біохімія--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): амінокислотний склад білків -- протеїнові амінокислоти -- фізико-хімічні властивості білків -- очищення білків -- кислотний гідроліз білків -- природа ферментів -- властивості ферментів -- тваринні жири -- гідроліз жирів -- проба Подобєдова-Миліша -- реакція Селіванова -- реакція Троммера -- реакція Бенедикта -- реакція Ніландера -- проби Фелінга Анотація: Аналіз хімічної будови основних груп біоорганічних сполук, що містять живі організми, ферментні перетворення в організмі білків, будова тканин і метаболічних процесів. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Недзвецький, Віктор Станіславович; Мііністерство освіти і науки УкраїниКерченський державний морський технологічний університет Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Т38 Технология пищевых производств [] : учебник для сред. спец. учеб. заведений / [Л. П. Ковальская и др.] ; под ред. Л. П. Ковальской. - Москва : Агропромиздат, 1988. - 286 с. : рис. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - ISBN 5-10-000-195-X : 0.90 р.
Рубрики: Харчове виробництво--Технологія--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): стандартизация пищевых продуктов -- стандартизація харчових продуктів -- технология хлебопечения -- технологія хліба -- технология сахара -- технологія цукру -- производство крахмала -- виробництво крохмалу -- технология конфет -- технологія конфет -- халва -- мармелад -- пастила -- этиловый спирт -- етиловий спирт -- технология водки -- технологія горілки -- технология пива -- технологія пива -- технология вина -- технологія вина -- растительное масло -- рослинна олія -- маргарин -- животные жиры -- тваринні жири -- консервирование плодов -- консервування плодів Анотація: Сведения об отдельных компонентах пищи и их физиологической роли, технология отдельных видов пищевых производств. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Ковальская, Людмила Павловна; Мелькина, Галина Михайловна; Шебершнева, Нелли Николаевна; Шикина, Валентина Сергеевна; Ковальская, Людмила Павловна \ред.\ Примірників всього: 3 ВВ (1), ФОНД (2) Свободны: ВВ (1), ФОНД (2) |
П49 Поліщук, Віктор Миколайович. Гігієна та особливості транспортування продукції тваринництва [] : навч. посіб. / В. М. Поліщук, Т. О. Білько ; М-во аграр. політики та продовольства України, Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ : Центр учб. літ., 2018. - 627, [1] с. : рис., табл. - Дод.: с. 441-594. - Літ.: с. 595-627. - ISBN 978-611-01-1100-3 : 335.00 грн
Рубрики: М'ясні продукти--Гігієна--Транспортування--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): класифікація продукції тваринництва -- молокопродукти -- м'ясопродукти -- м'ясо забійних тварин -- м'ясо птиці -- субпродукти -- ковбасні вироби -- м'ясні напівфабрикати -- м'ясні консерви -- тваринні жири -- водна сировина -- товарна риба -- мед -- продукти бджільництва -- продукція шовківництва -- перевезення продуктів тваринництва -- страхування вантажів -- технічні засоби перевезення -- класифікація транспорту -- санітарний паспорт автомобіля -- санітарна обробка транспортних засобів -- швидкопсувні вантажі -- маркування вантажів Анотація: Характеристика різних видів продукції тваринництва, способи її пакування, умови і терміни зберігання, правила перевезення продукції тваринництва автомобільним транспортом. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Білько, Тамара Олександрівна; Міністерство аграрної політики та продовольства УкраїниНаціональний університет біоресурсів і природокористування України Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |