Т 38 Технологія продукції ресторанного господарства. Полтавська кухня [] : навч. посібник / Т. В. Капліна [та ін.]. - К. : Центр учбов. л-ри, 2008. - 280 с. : рис., табл., фото. - Дод.: с.260-275. - Л-ра: с.277. - ISBN 978-966-364-743-2 : 071.50 грн
Рубрики: Ресторанна справа--Полтавська кухня--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): історія полтапвської кухні -- история полтавской кухни -- страви полтавської кухні -- блюда полтавской кухни -- механічне оброблення продуктів -- механическая обработка продуктов -- якість продукції харчування -- качество продуктов питания -- теплове оброблення продуктів -- тепловая обработка продуктов -- декорування страв -- декорирование блюд -- фірмові страви -- фирменные блюда Анотація: Основи технології продукції ресторанного господарства, фізико-хімічні, біохімічні та технологічні зміни при обробленні сировини та напівфабрикатів. Вперше проведено історико-етнографічні дослідження полтавської кухні. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Капліна, Т. В.; Білоусько, О. А.; Шаповал, Н. І.; Кущ, Л. І. Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |